2777
2789

خیلی بده

محل سگ هیچکس روتابعدازدواج نده

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂اینجوری که نمیاد خاستگاریم دیووونه ای؟

باادب باش

نه باتجربه ام

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
دقیقا همینطوریه خیلی ادم حسابیه خیلییییییی ولی میترسم انقد دوسش دارم

خودمم همینطورم قبلا میگفتم محاله از یکی خوشم بیاد و ابراز علاقه کنم به یه پسر ولی الان بدجور عاشق شدم 

ولی دو روزه قهریم دلم براش لک زده عشق زیادی هم ادمو اذیت میکنه بعضی وقتا

خودمم همینطورم قبلا میگفتم محاله از یکی خوشم بیاد و ابراز علاقه کنم به یه پسر ولی الان بدجور عاشق شد ...

اره واقعا چرا قهرید؟؟

ما قهرمون بیشتر ازچندساعت طول نمیکشه 

چون اگه من مقصر باشم میرم عذرخواهی میکنم و مسئله رو حلش میکنیم اگه اون مقصر باشه اون اینکارو میکنه

ن عزیزم منظوری نداشتم اونجوریم ک تو میگی رفتار کنم طرف ب چیم دلخوش باشه؟

باسیاست

بهش احترام بزار

مهربون باش

یکسره پیام بده

ولی تابعدازدواج وابسته اش نشو

براش خودکشی نکن

اگردیدی دوستت نداره محل سگش نده

میاددنبالت

مردهافقط محبت ومهربانی میخوان

باسیاست بهش احترام بزار مهربون باش یکسره پیام بده ولی تابعدازدواج وابسته اش نشو براش خودکشی نکن ...

ارهه دقیقا همینمدلی رفتار میکنما

ولی از ته دلم خیلی دوسش دارم دست خودم نی

و اونم خیلی حس میکنم دوسم داره

ارهه دقیقا همینمدلی رفتار میکنما ولی از ته دلم خیلی دوسش دارم دست خودم نی و اونم خیلی حس میکنم دوس ...

ازش بپرس

شایدنه بگه بشکنی

ولی بعداضررش بیشتره

2790
2778
2791
2779
2792