2777
2789
عنوان

از دست خانواده ام دلخورم😭😭😭

406 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۱ساله عقدم من خانواده همسرم مث خانواده خودم دوس دارم و هر کار از دستم بر بیاد براشون انجام میدم جدا از این موضوع خودم تو یه خانواده بی مهر محبت بزرگ شدم من جمع خانواده همسرم دوست دارم وقتی میرم اونطرف دلم نمیخاد برگردم ب خونه خودمون وقتی میام خونه مامانم شروع میکنه ب پرسیدن سوالهای چرت پرت مثلا ناهار چی خوردی پریروز من خونه مادرشوهرم بودم ظهر تخم مرغ درست کرد بعد مامانم پرسید ناهار چی خوردی گفتم تخم مرغ هی اومده میگه وای چرا یه چیز دیگه درست نکرد یا من وقتی مناسب ها میشه براشون هدیه میخرم مامانم میگه ب تو چه ول کن یا وای چقدر رفتی گرون خریدی بابام از اون طرف هی چیز میگه یعنی دوتایشون جونم ب لب رسوندن من فردت تولدمه مامانم ازظهر تا حالا رومخمه حالا بزار ببینم برا تولدت چکار میکنن چی میگیرن منم گفنم من هیچ توقعه ای از هیچکس ندارم اونا بزرگترن منم احترام میزارم مگه حالا من چی خریدم ک اینجور میگی برا همسرم میخام کادو بخرم همین داستام ها را دارم خانواده ام دارن سرد و دیونم میکنن 😭😭😭به جای اینکه اونا منو پند بدن تازه دارن مغزم شست شو میدن من این حرفا دوست ندارم ازشون دلگیرم وقتی جوابشون میدم تازه لپاشون باد میکنن دو روز باهام حرف نمیزنن اینم بگم که من هرچی میخرم با پول خودمه نه اونا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه خودتو ادامه بده بی توجه باش بهشون

خیلی خستم کردن در مورد همسرم هی حرفای چرت میزنن من دلم نمیخاد کسی ب همسرم بی احترامی کنه چون دوتا خواهر دارم ک اونا هم بدتر تا پدر مادرم هستن کافیه یه چیز ببینن همون ب دست میگیرن مسخره بازی در میارن

دوروی دیگر تاپیک اسی

من اینهمه کادو گرون میدم خانواده همسرم منو بی‌ارزش می کنن هیچی نخریدن   

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

من ۲۵

عزیزم کلا جدا از حرفهای پدر و مادرت 

خونه پدر نامزدت زیاد نرو ، ماهی دوماهی بادعوت برو 

جوری نرو که ظهر تخم مرغ درست کنن برات 

گلم از الانم ازشون انتظار کادو داشته باش 

الان سنت کمه یه چیزهای دیگه برات مهمه 

وقتی سنت رفت بالای سی بعد متوجه میشی که ای داد ...

عزیزم کلا جدا از حرفهای پدر و مادرت  خونه پدر نامزدت زیاد نرو ، ماهی دوماهی بادعوت برو  ...

مگه تخم مرغ چشه که باید ایراد گرفت مگه من هروقت میرم اونجا تخم مرغ میخورم هر وقت میرم غداهای متفاوتی درست میکنن جدا از این موارد مگه من برا شکمم میرم اونطرف 

منظورت چیه

منظورم اینه که افراط وتفریط نکن نه از خانوادت ببر نه به اونا پناه ببر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چرا باید حالا انتظار کادو داشته باشه 

من خانواده همسرم اوضاع مالی ضعیفی دارن اما تو خونشون تو جمعشون ک هسی بهت خوش میگذره با همون تخم مرغ خوردن ک شاید بعضی ها بد بدونن من توقع از هیچکس ندارم پارسال برام تولد گرفتن کادو دادن امسال قطعا اینکارا میکنن اما من حرفم اینه چرا بایو خانواده ات اینجور بهت بگن ک بخان دلسردتت کنن یا بخان کاری کنن ک خدایی نکرده زندگیت از هم بپاشه

منظورم اینه که افراط وتفریط نکن نه از خانوادت ببر نه به اونا پناه ببر

نمیبرم ولی این حرفا خوب نیس اگه طرف یکم عاقل نباشه با این حرفای خاله زنگی میتونه زندگیش ب باو بده