2777
2789
عنوان

افسردگی

149 بازدید | 12 پست

من ۳ ماه حالم بد بود نگران و استرس مرگ داشتم که یه دفعه همسرم فوت شد . آلان ۱۹ روزه حدودا ۱۵ روز اول درگیر همسرم بودم الان ۴ روزه که دوباره استرس های بیخودی برگشته که وای من کی میمیرم چجوری میمیرم 😭😭 دارم روانی میشم از طرفی نبود همسرم از طرفی این حس های بیخود چیکار کنم قرص فلوکستین میخورم ولی فایده نداره

متاسف شدم بابت از دست دادن همسرت

ان شا الله بهتر بشه شرایطتت

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز