بی خیال بحث پشت نت مخصوصا وقتی دو طرف متعصب باشن و دو خط تایپ شده رو نخونن سر انجامی جز ترکیدن تاپیک نداره خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه امیدوارم امام حسی و فرهنگ رستاخیز در مقابل ظلم و روشنگری گسترش پیدا کنه تا رنگها
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
اصلا هرکسی رو تو قبر خودش میزارن. هرکسی صلاح خودش رو بهتر میدونه. منم اصلا نه قصد توهین به کسی رو دارم نه تحقیر فقط روایاتی رو که همیشه شنیدم رو گفتم. اگه کسی از دستم ناراحت شد منو حلال کنه
زشت از نظر هر کس یک چیز تعریف شده... زشت از نظر خودت زشت از نظر مردم زشت از نظر دینی من مورد سوم رو میدونم ک اجباری نیست در سیاه پوشیدن مورد دوم هم می دونم که دهن مردم رو نمیشه بست مورد اولو خودت می دونی
همون تو اطلاعات داری بسه.سال جنگ تحمیلی رو تمیدونی حالا اب که بوده.امام ترجیح دادن همون نفری یه کاسه رو خرج.واجبی بکنن امام سجاد گریه میکردن چرا؟ترجیح خودشون بوده اب نخورن و پاک و تمیز! به استقبال شهادت برن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...