2777
2789
بی خیال بحث پشت نت مخصوصا وقتی دو طرف متعصب باشن و دو خط تایپ شده رو نخونن سر انجامی جز ترکیدن تاپیک نداره خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه امیدوارم امام حسی و فرهنگ رستاخیز در مقابل ظلم و روشنگری گسترش پیدا کنه تا رنگها
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
مسلمون بودن به لباس مشکی پوشیدن نیست آدم عزیزش می میره دلش می پوسه ٤٠ روز مشکی بپوشه اصلا مشکی رنگ افسردگیه من کلا یه دونه مانتو مشکی دارم
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیما اسم اون امام سریه؟ بگو فاش کن ما هم بدونیم.در ضمن نوشته ائمه! اسم اون امامهایی رو که تا آخر عمر آب میدیدن گریه میکردن با حدیث معتبرش بگو.
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
اصلا هرکسی رو تو قبر خودش میزارن. هرکسی صلاح خودش رو بهتر میدونه. منم اصلا نه قصد توهین به کسی رو دارم نه تحقیر فقط روایاتی رو که همیشه شنیدم رو گفتم. اگه کسی از دستم ناراحت شد منو حلال کنه
زشت از نظر هر کس یک چیز تعریف شده... زشت از نظر خودت زشت از نظر مردم زشت از نظر دینی من مورد سوم رو میدونم ک اجباری نیست در سیاه پوشیدن مورد دوم هم می دونم که دهن مردم رو نمیشه بست مورد اولو خودت می دونی
خدایا شکرت
منم نگفتم اجباریه.گفتم حرمت نگه دار اگه دوست داشتی.تازه به استارتر گفتم بقیه مثل .....جلو انداختن خودشون رو.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
همون تو اطلاعات داری بسه.سال جنگ تحمیلی رو تمیدونی حالا اب که بوده.امام ترجیح دادن همون نفری یه کاسه رو خرج.واجبی بکنن امام سجاد گریه میکردن چرا؟ترجیح خودشون بوده اب نخورن و پاک و تمیز! به استقبال شهادت برن
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...