2777
2789
من برای مرگ پدرم چهل روز مشکی پوشیدم. فقط بخاطر خواهرا و مادرم.معنی اش این نیست پدرم و دوست نداشتم اتفاقا عاشقش بودم ولی تا وقتی مشکی ام رو در نیاوردم حال روحی ام خوب نشد. به نظر من این خرافات آدم رو اسیر میکنن
من نمیگم قران گفته شماها همش تو قران دنبال این چیزا میگردین. من گفتم حرمت امام ع رو نگه داریم.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا دعوا نکنین بپوش استارتر منم اصلا یادم نبود چند روز سرخابی سر کردم الان گفتین یادم اومد😂😂اخه ارایش نمیکنم مشکی یا طوسی سر کنم شبیه ذلیل مرده ها میشم 😂😂به خاطر همین رنگای شاد سر میکنم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
متاسفم که امام ع رو فقط مال1400سال پیش میدونین. ائمه ع مال الانم هستن.هیچگاه کهنه و منسوخ نعوذبالله نمیشن.....
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
سیما ما نگفتیم استغفرالله ائمه کهنه میشن ماهم عاشق ائمه ایم ولی هرچیزی حدی داره پیامبر خودش همیشه سفید میپوشیده و میگه بهترین لباس سفیده و مشکی مکروهه حتی باهاش نماز نخونین. نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن فقط خودشون مسلمونن
نگفتم همه ایمه واااای اگه ی کم بقول خودتون اطلاعات داشتین منظورم رو میفهمیدین کدوم امام رو میگم.
بهتره بحث تموم کنید چون به جای خوبی نمیرسه .هر کی به دل و عقلش رجوع کنه دیگه هم در این موارد از افراد نپرسید.چندبار معنی قران رو بخونید .تا روال زندگی درست دستتون بیاد .چون ادمها اعتقاداتشون متفاوته و همیشه هم میخان نظر هم رو تحمیل کنند.روزی یک صفحه معنی قران رو بخونید .تو کل عمر چندین بار مرور میشه وهر دفعه عمق پیامو میفهمین
خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست