2777
2789
سیما با پست های که میذاری ادم بدتر از اسلام دور میشه

کجا گفتن دوماه مشکی بپوشیم؟؟؟؟؟
امام حسین با این کار خوشحال میشه؟؟؟؟؟؟
بخدا اصلا مبلغ خوبی نیستی برای اسلام
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قند و عسلآنلاین پست ها : 100 عضویت:1395/8/14 0 پوشیدن لباس سیاه مکروهه مگر برای ائمه اونم فقط تا سه روز عزیرم ,شماهاکه همش دنبال سندید,میشه بگین کجای قران نوشته اینو؟؟؟؟؟؟؟
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
افراط! تا 1400 سال تا چهلم مشکی بپوشیم!!! اینوری اگه باشه ما تو این 1400 سال چندده جدمون فوت شدن کل سال باید مشکب بپوشیم چون چهل روز همه چند ده جد هست
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
دزسته تا چهلم نزدیکامون صبر میکنیم ولی چهلم اقا امان حسین 1400 سال پیش بودا بنظرم روز عاشورا به احترامش مشکی بپوشیم بقیه روزها سعی کنیم حسینی منش باشیم .بیشتر اصل رو دریابیم .
خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست
خود ایمه میگن مشکی مکروهه اون وقت ما واقعا عجیبه بهتره ادامه دهنده بدعت گذاران نباشیم
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
همون ایمه ای که میگن مکروهه مشکی, از غم امام حسین ع تا اخر عمر تا اب میدیدن گریه میکردن تا غذا میدیدن ...تا نوزاد میدیدن.....
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********