2777
2789
سیما بارها تو نی نی سایت همه بابت اطلاعت غلط و افراطیت بهت تذکر دادن ولی تو درست بشو نیستی و از خواب بیدار نمیشی و همچنان با افراطت حال جوونا رو از دین به هم میزنی،از یه آدم متشرع انتظار میره که مستحبات و مکروهات رایج رو بشناسه و اینها جای هم یگه به ملت تحویل نده! مشکی پوشیدن مکروهه نه مستحب خود روحانیون هم طولانی مدت عبا و قبای مشکی نمی پوشن و توخونه لباس سفید تنشونه . شما اکه مطالعه کنی باعث اجلب احترام بقیه میشی.
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
ب. تنظیف بدن با حداقل آب امکان داشته و دارد و طبیعی است که در آن وقت ؛ این مقدار آب وجود داشته است همچنانکه در شب عاشوا ، یاران غسل کرده و لباس خود را شستشو دادند ج. اوج تشنگی در نیم روز عاشورا صورت پذیرفت و همگان را به رنج عطش کشانید. د. ذخیره آب نیز می توانست بصورت مقطعی مشکل را حل کند و چاره ساز نبود آنگونه که آوردن آب نیز به صورت موردی تشنگی ها را التیام بخشید. در پایان به این نکته توجه داشته باشید : معنای تشنگی این نیست که حتما از روز سوم ماه محرم امام و یارانش در این سه روز اصلا یک قطره آب نخوردند بلکه در این سه روز دشمن مانع دسترسی به آب بود و اگر شما روز عاشورا در گرماگرم جنگ تشنه شوید و دشمن مانع رسیدن شما به آب شود در این صورت شما تشنه کشته شده اید . انسان در هنگام جنگ به اب نیاز دارد و اگر آب نخورد نمی تواند زیاد دوام بیاورد و امام و یارانش تشنه شهید شدند . اگر فرض کنیم که در خیمه ها ابی هم باشد رزمندگان از آن استفاده نمی کنند تا اهل خیام از آن استفاده کنند و خودشان تشنه می مانند .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی کلا.یکی میمیره میگن روحش شاد یادش گرامی یادش با لباس مشکی تا چهلم و...گرامی داشته نمیشه اگه ادم بزرگی بود بهتره اهدافش رو دنبال کرد. مثلا امام حسین به مقابله با ظلم یزید رفت. میدونست میمیرن.کم بودن اما خواست تو یاد ایندگان بمونه.برای مقابله با ظلم اتحاد داشتند.جنگیدن. کاری به سیرداغ پیاز داغ مداح ها که برای گریه میگن نداشته باشین.اصل قضیه رو بچسبین اگه اعتقاد دارین خود امام هم جندشش میشه یکی براش گریه کنه ولی مقابل ظلم سکوت کنه و..
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
فهی. من فقط حقیقت رو گقتم توهسن دیدی توش؟ گقت امام سجاد اب میدید گریه میکرد چون اب نداشتن منم گفتم اب بود
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
فنقل منم گفتم همون حد یه کاسه که برای واحبی لازمه حرفای متو دقیق نمیخونید میگین توهین!