2777
2789
بچه ها من الان نخواستم تحمیل کنم.این حرمت نگه داشتن ها این دهه ها .این ... همش شعائر دین است که عربها خییلی سفت و سختترش رو انجام میدن.شعائر یا همون سنت ها خوبه رعایت بشه.
من خودم حتی االامکان تو خونه مشکیم رو در نمیارم.و....من برای امامان ع بیشتر از پدر مرحومم احترام قایلم.هیچگاه هم این داغ امام حسین ع خنک نمیشه از دلم.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

fenqel سیما اول اینکه اصلا بلد نیستی امر به معروف رو دوم اطلاعات کافی برای امر به معروف نداری سوم اینکه خیلی افراطی هستی پس اگر واقعا اسلام رو دوست داری بی خیال امر به معروف بشو چون بیشتر باعث دوری از دین میشی با حرفات
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
چن نفری هم که متاسفانه فقط بلدهستن توهین کنن. نه به من هاا. به اسلام وامامان و رفتار اون امامان رو زیر سوال ببرن.متاسفم.
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
اقا واجبی نمیدونید چیه؟قبل شهادت با اون مقدار ابی که پیاده ها اوردن تک تک یاران امام و.خودشون واجبی کشیدند که با بدنی تمیز به استقبال شهادت برن تو کتاب معتبر تاریخ طبری خوندم خودم
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
متاسفانه نه من حرف هیچکدوم از متعصبین رو قبول ندارم نه قضیه وتجبی نه دوماه مشکی پوشیدن مذهبیها مگه نشنیدین خیر الامور اوسطها !! پیدایش این مسایل واجبی و .. از بی ادبی و بی سوادی متعصبین مذهبی سرچشمه میگیره متاسفانه
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
الان ما به شما توهین کردیم یا تو که میگی مثل.... خودشون رو میندازن وسط!!!!!

میشه بگی کدوم پست بی احترامی بود به تو؟؟
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بزرگترین توهین رو متعصبین بیسواد میکنن به دین متاسفانه جهل ادمها بزرگترین دشمنشون نیست تعصب و پافشاری رو جهلشون بزرگترین دشمنشونه
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش