2777
2789
مردم حرمت نگه می دارن دو ماه عروسی و تولدو... انجام نمی دن روضه می گیرن نزری می دن دیگه شورش نکنید
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
دوستان اخه با کی سر چی بحث میکنین؟؟ امام سجاد گریه میکردن چون پدرشون بود برادراشون بودن لمس کردن !! فرق امام سجاد رو با بقیه ایمه هم نمیدونین یعنی!!!
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فنقل..واجبی کشیدن.نوره
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
سیما منم اکثرا وقتی پستاتو دیدم افراط بیش از حدش هرکسی رو سر لج میندازه! به نظرم بدتر دیگرانو زده میکنی ناراحت نشی دوستم ولی شیوه ی امر به معروف رو یاد بگیر بعد اقدام کن اینطوری نه تنها کمکی به دین نمیکنی بلکه ضررهم میرسونی
من رفتم اینجا پر از حرف و حدیثه اشتباه و الکیه یکی مشکی پوشیدنر احترام می دونه یکی امام حسینو به واجبی کشیدن متهم می کنه که آب بود رفت واجبی کشید به خودش هر حرفی رو هرکی از هرجا شنیده می گه
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞