2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 3540 بازدید | 121 پست
من از حمام که میام ی کم جوش شیرین زیر بغلم میزنم 

تا چه مدت تاثیر داره ؟چقد ازش استفاده میکنی؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
۱۲ ساله ازدواج کردم همسرم میگه عاشق بوی تنتم همیشه میگه تمیز تر و مرتب تر از تو ندیدم اهل آرایش نیست ...

شاید بو دهان خودشون بوده. بعضیا اوسکولا بو دهان خودشون اطرافشون پخش میشه بعد فکر میکنن بو عرق یکی دیگس 

ولمون کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عطاری پودر زاج سفید  بخر  بعد حمام کمی هنوز بدنت رطوبت داره  بزن  چیزی فراتر ...

مشکلی پیش نمیاره؟

شما مرتب استفاده میکنین؟

زینک اکساید بچه چجوریه؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
اسی من هم این مشکل دودارم هرروزم دوش میگیرم ممکنه مشکل هورمونی یاغددی باشه که برای من توآزمایش نرم ...

استفاده میکنین از زینک اکساید ؟ 

بله من استفاده میکنم به نظرم تاثیرگذاشته پودرسنگ مرداب هم شنیدم خوبه یازاج سفیدفک کنم

آخه از هر کی پرسیدم گفتن زینک و مرداب و زاج و جوش شیرین وچند تا چیز دیگه که الان یادم نمیاد اسماشون ،ضرر داره 

یکی گفت سرطان زاس

یکی دیگه گفت غده رو ملتهب میکنه و هزار تا چیز دیگه 

خب بالاخره ک باید از یه چی استفاده کنیم😐

آخه از هر کی پرسیدم گفتن زینک و مرداب و زاج و جوش شیرین وچند تا چیز دیگه که الان یادم نمیاد اسماشون ...

بله منم شنیدم

پایه واساس نداره خیلی

من ازهردوش استفاده کردم وتاحالاطوریم نشده

به نظرم یه چیزی سودش بیشترازضررش باشه بهتره که آدم استفادش کنه

بله منم شنیدم پایه واساس نداره خیلی من ازهردوش استفاده کردم وتاحالاطوریم نشده به نظرم یه چیزی سود ...

زینک و چطوری استفاده میکنی؟

۱۲ ساله ازدواج کردم همسرم میگه عاشق بوی تنتم همیشه میگه تمیز تر و مرتب تر از تو ندیدم اهل آرایش نیست ...

منم تازه به بلوغ رسیده بودم بو میدادم معلم پرورشی کشیدتم کنار گفت جدیدا بو میدی از کل مدرسه متنفر شدم هیچوقتم یادم نرفته

اعتماد بنفستو از دست نده بمونید براهم❤️

زینک و چطوری استفاده میکنی؟

اندازه مثلاعدس یاهرچقدرکه زیربغلم روپوشش بده وقتی ازحموم میام میمالم زیربغلم بعدیکی دوساعتم اسپری میزنم

امتحان کنین اگه دیدین تاثیرداره ادامه بدین

زیر بغلتو بوتاکس کن میگن واسع عرق خوبه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اندازه مثلاعدس یاهرچقدرکه زیربغلم روپوشش بده وقتی ازحموم میام میمالم زیربغلم بعدیکی دوساعتم اسپری می ...

اها . فرقی نمیکنه چه اسپری ای باشه؟