2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 3540 بازدید | 121 پست

اسی جان عزیزم مدل بدنته من دوستم هر دفعه تو حمام کرم موبر هلویی میزنه بادی اسپلش میزنه همه چی خوشبو ترین بهترین ولی بازم بوی عرقش از همه اینا عبور میکنه نه واسه لیزره نه اینکه پماد و مام زیاد بزن خدای نکرده غدد لنفاویت ملتهب میشه اذیت میشی بخاطر حرف مربی بی درک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه جنس لباس ورزشیت خوب نیس اگه پلاستیکی باشه عرق کنی بوی خیلی بدی میده

نمیدونم اما لباس هام همه جنس خوبه 

من بدنم را باید بو بده 

بخدا همش میگم خدایا ابروم رو بخر 

بد دردیه

اسپری هم رایحه کوکو مادمازل و ورساچ و ایفوریا زدم 

عزیزم اگه خ اذیتی تایم هایی ک برو ک هم خلوت تر هم بتونی دورتر از بقیه وایسی  دیگه قرار نیس ک خودتو بکشی چون عرقت بو داره

من یه همکلاسی دارم دهنش خیلی خیلی بوی بدی میده اما خب مطمئنم خودشم میدونه هیچ وقت بهش چیزی نگفتیم دیگه میدونیم از توانش خارج و هیچ وقتم من قصاوتش نکردم ک کثیف یا چی اتفاقا نخ دندونم میکشه 

چه مارکی بزنم

بادی اسپلش مارک سی گل بگیر خیلی خوبه اتفاقا 

این بادی اسپلش هایی که کیوت و بامزه هستن نگیر چون دقیقا اب خالی هستن اصلا اصلا اصلا فایده ندارن .بادی اسپلش برای زیر بغله پس بوی تند بگیر . بوی شیرین خوب نیست چه بعد حموم چه وقتی که عرق کردی بزنی هردو خوبه چون بوش تنده بعد اسپری بادی اسپلش بری بیرون بدش ملایم میسه