حالم خیلی گرفته هستش راستش من قبلا باشگاه که میرفتم حتما قبل حموم دوش میگرفتم اما اصلا مام و اسپری استفاده نمیکردم با خودم میگفتم خوب من که هم حموم میرم و هم لباس تمیز میشورم احتیاجی نیست و حقیقتا نمیدونستم باید حتما مام زد و اسپری استفاده کردم یه روز مربی منو کشید کنار و گفت عرقت بوی تندی داره اب شدم از خجالت بگم مردم و زنده شدم دروغ نبود افسردگی گرفتم اما گفتم شاید اون روز دوش نگرفتم بخاطر اون پس ساعت باشگاه رو تغییر دادم خلاصه از بعد او ن اتفاق من اسپری میزدم و همچنان دوش قبل باشگاه و لباس رو مراعات میکردم اما این قضیه دوباره تکرار شد خدایا مردن چی بود تو اون لحظه من مردم بچه ها بخدا قسم تو تمیزی زبانزد فامیل هستم فکر نکنید چرک و کثیفم بعد اون هم ناله و فغان حالا باشگاه رو کلا عوض کردم حتما قبلش دوش میگرم زیر بغلم و کشاله ران رو هم زاج و هم ابلیمو و بعد هم کلللی مام میزنم خودم رو با اسپری خفه میکنم و حتی لباس های باشگاه رو با دست میشورم اما همش تنم میلرزه که اون اتفاق شوم تکرار نشه رفتم چکاب دادم و کبد م رو بررسی کردم سالم بودم و درضمن چاق هم نیستم حالا توروخدا دلداریم بدید زخم نزنید که داغونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثل دیوونه ها همش اشک میریزم و تا برم تو باشگاه نیم ساعت قبلش دوش میگیرم همش به پسرم میگم ببا ببین مامان چه بویی میده از همسرم مدام میپرسم که من بو عرق میدم اونم کلی غر میزنه که به خدا تو دیوونه شدی اما روم نشد اصل قضیه رو بهش بگم