2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 3540 بازدید | 121 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اما لباس هام همه جنس خوبه  من بدنم را باید بو بده  بخدا همش میگم خدایا ابروم رو ...

دست خودت ک نیس سخت نگیر اتفاقا ی دوستی داشتم توحالت عادی بوی گند میداد واسه شما اینطورنیس

ی روشیم هست بوتاکس زیر بغل امتحان کردی

من خودم اسپری ضد عرق نیوآ استفاده‌ میکنم واقعا عالیه ، البته زیاد عرق نمیکنم ولی هرروز میزنم 

حتی اگر عطرم نزدی حداقل ضدعرق رو هرروز بزن عزیزم 

بادی اسپلشم ویکتوریا سکرت خیلی خوبه ولی فک کنم زیاد گیر نیاد دیگه یا اورجینال نباشه ، اسپری بدن جانوین یا شنل ماندگاری خوبی دارن 🥰🌱

شاید خودتم حساس شدی یکم ، زیاد فکرتو درگیرش نکن ❤️

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱

مربیتم چیزی گفت بگو اره برام شده معضل من کلی مام و اسپری عوض کردم قبل باشگاه حمام میرم لباس هامو میشورم اما نمیدونم چرا عرقم بو داره بگو لیزر کردم میگن بخاطر اون 

واقعا اگه راهکاری دارید بگید 

خجالت نداره خودت میدونی تمیزی گلی همین کافیه دوش زیاد بگیر شوهرت نگه یه وقت  مربی مهم نیست چی ...

۱۲ ساله ازدواج کردم همسرم میگه عاشق بوی تنتم همیشه میگه تمیز تر و مرتب تر از تو ندیدم اهل آرایش نیستم اما حمام تند تند میرم و عاشق عطر م نمیدونم چه مصیبتی بود این از هرچی باشگاه بیزارم 

والا مارک نیوا میزنم گرون هم هست

مارک رکسونا  (رولیش) رو هم امتحان کن 

مردانه باشه بهتره چون آقایون بیشتر از خانوما عرق میکنن و بوش هم تند تره ماندگاریش خیلی بیشتر از زنانه هاشه 

امتحان کن شاید جواب گرفتی عزیزم

عزیزم یه دونه کرم دئودورانت کلیون بگیر هفت روزم حمام نری بو نمیدی  خودم استفاده میکنم دیگه خیال ...

عوارض نداره ؟ 

قیمتش چقدره ؟ 

زینک اکساید من شنیدم که میگن عوارض داره و همینطور جوش شیرین و زاج سفید و مرداب سنگ همه بهم میگفتن عوارض داره 

همه چی هم که ضرر داره خب از چی استفاده کنیم؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد