2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
خب بعد ازدواج تکلیف خانوادت چی میشه

خونه ای ک ب عنوان مهریه بهم میده یدم بابام اینا ،ک از مستاجری در بیان 

حقوق ماهانه ای هم ک بهم میده ب عنوان خرجی میدم ب مامانم اینا 

راستی خودش گفت این حقوقم تو عقد نامه ذکر میکنیم هر وقت من بهت ندادم میتونی ازم شکایت کنی خخخخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه ای ک ب عنوان مهریه بهم میده یدم بابام اینا ،ک از مستاجری در بیان  حقوق ماهانه ای هم ک بهم ...

خوب اینو به خودشم گفتی؟ مشکلی نیست؟ بعدا نگه حق نداشتی خونه رو بدی بهشون...البته نمی دونم کار درستی هست حالا بگی یا نه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اینجا کسی اینقدر اختلاف سنی نداشته؟؟؟از تجربیاتش بگه

پدر مادر من ۱۴ سال اختلاف سنی داشتن...مامانم ۱۳ سالگی ازدواج کرده و این که سطح تحصیلاتشونم خیلی فاحش بود...البته همدیگر رو خیلی دوست داشتند...ولی مامانم می گفت من بچه بودم..حرف همدیگرو خوب نمی فهمیدیم...ولی بعدا دیگه اوکی شدند...اما شما که دیگه بزرگی نترس

اذیتی الان؟؟؟

خیلی دوسم داره،،،عشق میکنه از همه چی

بعضی وقتا ب رابطمون گند میزنه ولی ربطی ب سنمون نداره در کل خیلی خوبه ،،،عین بچه ها باهام رفتار میکنه،،،ولی ما مشکلمون مالی واسه ساخت خونه خیلی اذیت شدیم،،،،

ببین اگه به دلت نشسته و میگی سنش به قیافش نمیخوره و حالت پدر و دختری پیدا نمیکنین باهاش یه مدت نامزد کن تو نامزدی اخلاقه واقعیش رو نشون میده همون اولم بندازش تو خرج ببین خسیس هست نیست همه اینا تو نامزدی مشخص میشه

میخواد تا عید بریم سر خونه زندگیمون،میگه دوستدارم بابا بشم البته منم عاشق بچم 

ببین مشاورا می گن یه مدت صبر کنید همدیگر رو بشناسید...حقم داره سنشم داره می ره بالا...ولی حالا فوری هم بچه دار نشید...چند ماهی صبر کن یه شناخت نسبی ازش دستت بیاد..من خودم دیگه بعد ۸ ماه بچه دار شدم البته یه سالم عقد بودم...دیگه به نظر خودم شناخته بودمش...مگه چی دارن که بشه و بخوان قایم کنن که ادم بیشتر صبر کنه