2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
بهت داره دورغ میگه که بگیرتت

چیو دروغ میگه؟؟؟

همه این کارا رو. برای همسر سابق کرده 

همسر قبلیشم رفتم برا تحقیقات نشونم داد هم سند خونه ای ک ب مهریه اش زده ،هم فیش حقوقی شو [به عنوان کارمند فروش ]فروشگاه ش 

ناگفته نمونه چون خانوم سابق ب خاطر وسواسی ک داره نمیتونه کار کنه ،خانوادش سرزنشش میکنن 

همچنان داره ماهیانه بهش پول میده

من اگه صد سال دیگه هم شوهر نکنم نمیتونم جهاز ببرم  چون هر چی دارم خرج خونه میدم  مامان ب ...

عزیزم مهمترین چیز اخلاقه واینکه به دلت بشینه سن خیلی مهم نیست یکی باشه که اختلاف سنیتون کم باشه ولی بجاش نه اخلاق داشته باشه نه پول و نه به دلت بشینه خوبه یا این آقا که میگی هم به دلت نشسته هم ازلحاظ مالی چشمش سیره 

اینجوری که از حرفاش گفتی که بهت گفته برو کلاس و به خودت برس و..مشخصه سطح فرهنگ وشعورش هم بالایه اگه واقعا به دلت نشسته به سنش توجه نکن و بله رو بگو هیچکی سر عقد مهریه رو کامل نمیده هیچکی همون اول نمیگه میخام توخونه برام خانمی کنی و ازلحاظ مالی ساپورتت میکنم نیاز به کار بیرون نداشته باشی ویژگیهای مثبتش اونقدر زیادهست که بخای اختلاف سنی رو چشم پوشی کنی البته مهمترین چیز به دلت نشسته که براش ذوق داشته باشی و دلت بخاد بهت زنگ بزنه اگه ایناهم داشته باشی بنظرم مورد خیلی خوبیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونین چیه خودمم از ۴.۵بیدار میشم ک لا قطار ۵.۴۰ دیقه حرکت کنم ۸ سرکار باشم بر میگردم خونه ساعت ۸.۵ شبه

بخوام تو کرج کار کنم حقوق کم میدن نمیشه

تهران صادقیه هم کار کنم باید ۷ صبح حرکت کنم ۸ سرکار باشم 

۵ ک از سرکار تعطیل بشم ۷ میرسم خونه ،با این ترافیک گلشهر

بله رو بده دل دل نکن،،با این شرایطی ک تو خانوادت داری مورد خیلی عالی،،خودتم ک سنت کمه و میشی عزیز دل ...

تصمیمم گرفتم 

ی خورده ک اینجا برای شما گفتم از خودش و خودم 

ی تلنگر شد برام

تو ۲۶ سالگی میخوای با یه مرد مطلقه بچه دار ازدواج کنی؟! فک کردم ۴۰ سالته حتما😐😐😐😐

بچه نداره 

خب گناه کرده مگه ،یعنی هر کس ی بار ازدواج کرد دیگه نباید ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟یا با کسی ک عین خودش چداشده ازدواج کنه؟؟؟

ته دلت راضی؟؟؟؟یکی مث من شاغل بودن براش حس مستقل بودن و اعتماد ب نفس و جایگاه اجتماعی داره پس مهمه ک ...

چرا گفت میتونی بیای فروشگاه خودم ب عنوان حسابدار حواست به بچه ها باشه تایم کاریم دست خودت

از اینکه همسرم جای دیگه کار کنه کارفرما سرش داد بزنهناراحت میشم 

بلاخره یکبار اشتباه میکنی ک یکی سرت غر برنه

حالا بچه هم نداشته باشه. پسر مجرد قحط اومده؟ اخه ۲۶ سااال؟!!!

والا من خودم بالای ۴۰ سال با پسر مجرد ۳۷ ساله ازدواج کردم. مرد مطلقه خواستگار داشتم قبول نکردم. تازه مثلا عاشق شده بود هنوزم یارو منتظره من طلاق بگیرم برم زنش بشم😂

واقعا ازدواج سخت شده  سن مهمه اما مسائل مهم تری از سن وجود داره مثل شخصیت  از کجا اشن ...

شرکتمون بن خرید میده میتونیم از فروشگاه ها خرید کنیم،رفتم فروشگاهش خرید کردم یعنی هر ماه نزدیک یکسال ازشون خرید میکروم اونجا همو دیدیم