2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
چرا با این سن جوون با یه پیرمرد میخای بری؟ اه اه حالم بهم خورد با یکی ازدواج کن باهاش عشق و جوونی ...

پیرمزد کجا بود 

گفتم ک اصلا ب قبافشم نمیخوره سنش

خودمم بچه دوسدارم

حمالیش اونجاست که درجا از الان میگه برام بچه بیار و …. ولی فقط سر کار نرو پولم بهت میدم فقط بشین خون ...

یعنی هر کس الان بچه آورده حماله؟؟

چیز بدی نگفته که 

میگه کلاس رقص،نقاشی،باشگاه، زبان هر چیزی دلت میخواد برو 

سر کار بری تو شاغل من شاغل دیگه حوصله هنو نداریم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا من خودم بالای ۴۰ سال با پسر مجرد ۳۷ ساله ازدواج کردم. مرد مطلقه خواستگار داشتم قبول نکردم. تازه ...

کلا بحث سن رو هم بزاریم کنار. دو نفر با هر سنی عاشق هم بشن میگیم اوکی شده دیگه عشق بوده ولی این خواستگاری های سنتی با این شرایط بوی مشکل دار بودنش از صد فرسخی میاد قشنگ. یه اقای مطلقه که دنبال یه دختر مجرد و یه دهه از خودش کوچیکتر گشته و انتخاب کرده و بعد هم تاکیید داره خانوم کار بیرون نکنه فقط بشینه تو خونه مثه عروسک برای من قر و فر کنه و بچه جمع کنه! به نظرتون نرماله این شرایط؟!

چرا گفت میتونی بیای فروشگاه خودم ب عنوان حسابدار حواست به بچه ها باشه تایم کاریم دست خودت از اینکه ...

عزیزم قطره چکونی میگی چرا🥴خب این متونه خوب باشه ک صادقانه همه چیزو گفته 

ی جورایی ب خاطر شرایط موقعیت خوبه

ولی نباید ب خاطر جهیزیه و خونوادت مجبوری ازدواج کنی 

بی استرس ،ی مدت اشنا شو ،بیرون برین،ببین اخلاقاتون ،دیدتون بهم نزدیکه یا ن 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

یعنی هر کس الان بچه آورده حماله؟؟ چیز بدی نگفته که  میگه کلاس رقص،نقاشی،باشگاه، زبان هر ...

عزیزم هرکی یه نظری داره خودت عاقلی میدونی مردی که میگه به خودت برس تو خونه خانمی کن بجای اینکه بری بیرون کارکنی از خواب صبحت بگذری تو خونه باش اصلا منظورش حمالی نیست و فقط سطح شعور وفهمش بالایه و به زن احترام میزاره  بعدم همه بچه میارن اونجوری باشه همیناکه میگن حمالی خودشون بچه دارن یعنی حمالی چه افکار مسخره ایه  شوهرش خرجی بچه رو میده برا اونم پس حمالیه  کلا بعضی نظرات چرته بنظرم 

هرکسی باتوجه به شرایطش تصمیم میگیره ممکنه همونایی که الان میگن نه رد کن تو شرایط تو بودن و بااون آقا برخورد داشتن از خداشون بود بیاد خواستگاری

یعنی هر کس الان بچه آورده حماله؟؟ چیز بدی نگفته که  میگه کلاس رقص،نقاشی،باشگاه، زبان هر ...

دوست عزیز

شما شرایط خودت و اون اقا رو بهتر از همه این کسایی که دارن راهکار میدن می دونی

اینجا جای مناسبی برای گرفتن تصمیم مهمی مثل ازدواج نیست

بشین و صادقانه با خودت 

سبک سنگین کن 

اگه شکی هم هست از مشاور کمک بگیر

ان شاءالله هر چی خیره برات 

همون اتفاق بیفته

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
کلا بحث سن رو هم بزاریم کنار. دو نفر با هر سنی عاشق هم بشن میگیم اوکی شده دیگه عشق بوده ولی این خواس ...

عزیزم میگه سنتی نبوده و خودمون چندبار بخاطر خرید از فروشگاه همو دیدیم خیلی ها هستن با عشق وعلاقه شدید ومخالفت خانواده ازدواج میکنن و آخرش به طلاق ختم میشه  

عزیزم پولی که ماهانه به زن باید داده بشه این حق زنه اول از همه اینکه نباید هیچ منتی سر زن باشه بعدشم ...

منت نذاشته گفت همه مردا وظیفشونو بدن ،ولی چون شرایط اقتصادی بده نمبشه،

عزیزم میگه سنتی نبوده و خودمون چندبار بخاطر خرید از فروشگاه همو دیدیم خیلی ها هستن با عشق وعلاقه شدی ...

صد در صد که اینجوری هست الان از هر ۵ ازدواج سه تاش طلاقه. من با توجه به شرایط تاپیک اول گفتم دیگه قطره چکونی های بقیش رو نخوندم. ولی در هر صورت نظر شخصیم اینه که کسی که از قبل ازدواج داره برای ادم تعیین تاکلیف میکنه که کار بکن یا نکن و محدودیت میزاره رفتار سمی محسوب میشه واسم

کلا بحث سن رو هم بزاریم کنار. دو نفر با هر سنی عاشق هم بشن میگیم اوکی شده دیگه عشق بوده ولی این خواس ...

یعنی ماهایی که توخونه برا شوهرامون میرقصیم و به خودمون میرسی قر وفر میکنیم بچه هم داریم خوش میگذرونیم کارمون مثل عروسکه و بده؟🙄🙄تازه میگید نرمال نیست  چیش نرمال نیست؟ اینکه خانم بره سرکار ساعت ۵برگرده نه نهار اماده باشه نه چیزی بچه هم عمرش تو مهد بگذره نرماله؟

نگفتم خونه داری توهینه عزیزم خانومی که خودش انتخاب میکنه خانه دار باشه مشکلی نیست خودش خواسته ولی خو ...

خانوم های شاغل آشپزی، بچه داری ،.....میکنن این دلیل نشد ک