2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
اسی همه نظراتو خوندم و حرفای خودتم خوندم به نظرم بیشتر برو باهاش بیرون از نظر اخلاقی هم چکش کن اگه ا ...

تا جای ک من میدونم جوان ها یا بیکارن یا درآمدشون وزارت کاره

خیلی بترکونن ۲۵ تومن 

اگه اینکه مطلقه هست برات مهم نباشه هم جلوی اطرافیان و هم احساسات شخصیت رو بعدا درگیر نمیکنه

کیسی بدی نیست

البته باتوجه به شناختی که خودت ازش به دست آوردی

درضمن من خودم شاغل و به شدت خستم 

و دلم میخواست میتونستم برا خودم آزاد باشم

این نکته رو به فا ل نیک بگیر که نری سرکار

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه اینکه مطلقه هست برات مهم نباشه هم جلوی اطرافیان و هم احساسات شخصیت رو بعدا درگیر نمیکنه کیسی بد ...

اره تصمیم گرفتم 

مشاوره هم نظرش مثب بود

به نظرم باهاش خوشبخت میشم

کاش میفهمیدم که چی داره تو اون مغز معیوبت میگذره که فکر میکنی من به تو حسودیم شده!!!!

۱۲ سال از خودت بزرگتر🤐

مطلقه 🤢

والا من تو زندگیم از ۴/۵ صبح تا ۸/۵ شب مثل حمال کار نکردم که اخرشم حقوقم ۸ تومن باشه اخرشم آب دهنم به ۲ تا وعده و وعید ۵۰ ،۵۰ کلاس نقاشی و ۱۰ تومن پول و بیمه تکمیلی بریزه دختر خوب.

بنظر من خودتو به ۲ میلیون بیشتر نفروش ۲ تومن مبلغی نیست اخه اخخخخ ببخشید حواسم نبود برای کسی که تو خارج از تهران هم هنوز مستاجره ۲ تومن زیادم هست.😊

جنبه شنیدن نظر بقیه رو نداری نظر دیگرانو نپرس به این نمیگن نظرسنجی که تو جزع اون دسته از ادمایی هستی که نظر مخالف بدن از صد جا….. میشی 😂😂

تایپیک های ک زدی و خوندم ،مرد ۳۵ ساله ای اینستاگرامیت  آخی عزیزم  یسری از نی نی سایتیا گ ...

خیالت تخت بیشتر دخترا به اینکه یه مرد مطلقه بیاد خواستگاریشون البته اگر دختر مجرد باشه هاااا اصلا حالشون بد میشه و به کسی نمیگن 😉

ولی من بودم با این کیس اکازیون ازدواج میکردم

عاشق اینم که یه بار شوهرم بگه بیا با هم برقصیم حسرتش به دلم موند

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

اسی چی میخوای دیگه؟  واقعا چی نداره دیگه؟  انشاءالله هرچی صلاحت و زودتر سر عقل بیای گلم..

یه جوری میگن مگه پسر برات کمه

انگار پسر فول آپشن ریخته 

پسرای سن پایین چیزی ندارن الان مگه اینکه به واسطه پدرشون به یه نون و نوایی رسیده باشن که اونم خیلی کمن

جاری و برادرشوهر من ۱۳ سال اختلاف سنی دارن

و چون برادر شوهرم پولدار بود با کله دادن دخترشونو

الانم زندگی رو که داره تو خوابم نمیدید

ماشین شاسی بلند زیر پاشه،خونشم که قصره

ولی یه مشکلی دارن با هم این که برادر شوهر من خیلی بد دهنه

خیلی فحش میده که یه بار زنش قهر کرد رفت خونه باباش واسه طلاق

مادر شوهر و پدر شوهرم رفتن اوردنش که اونام گفتن باید قسم بخوری فحش ندی

جاریم میگفت بعد اون یه خرده بهتر شده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا