2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
بنظرم اینکه من از صبح ساعت ۴.۵ بیدارم تا ۸.۵ شب آخرم کلی غر می‌شنوم از صاب کارم با حقوق ۸ تومن این ح ...

اگر که پول طرف مهمه واست و فقط از درده پول و کار نکردن میخوای بله بگی که اره عزیزم بله رو بگو 

اگر که پول طرف مهمه واست و فقط از درده پول و کار نکردن میخوای بله بگی که اره عزیزم بله رو بگو 

الهی بختت باز شه 

برات دعا میکنم 

با اونی ک ازش جدا شدی برسی 

عریزم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تایپیک های ک زدی و خوندم ،مرد ۳۵ ساله ای اینستاگرامیت 

آخی عزیزم 

یسری از نی نی سایتیا گفتن حسادت میکنین باور نکردن

رفتم تایپ کسایی ک هیت منفی دادن خوندم 

فهمیدم چقدر حسادت میکنین 

الهی قسمت همتون بشه

همه کسای ک مثل تو فاز منفی دادن تایپیک هاشونو خوندم دلم براشون سوخت 

آخه حسادت در این حد؟؟؟

دوستان یسریا مثل خواهر و دلسوزانه راهنمایی کردین 

یکسری ک مسخره و توهین کزدن ،برین تایپیک هاشونو بخونین

دوستی با مرد ۳۵ ساله تو اینستا

دختری کا از بی خواستگاری ب بقال سر کوچه شماره میده

چیکار کنم خواستگار ندارم 

و ........

نتیجه اینجا مشورت نگیرین 

ب قول یسری از خواهرای نی نی سایت حسودی میکنن

طرف تایپیک زده از کار خسته شدم میخوام با مرد ۳۵ ساله اینستایی ک آشنا شدم دوست بشم حالا ۲۰ سالشه

بعد اومده اینجا تو تایپیک من میگه حمال

دوستان یسریا مثل خواهر و دلسوزانه راهنمایی کردین  یکسری ک مسخره و توهین کزدن ،برین تایپیک هاشو ...

عزیزم حالا به حرفم رسیدی که گفتم حسادت ذاتیه و ربطی نداره شمارو میشناسن یا نه و چون دلشون میخاد توشرایط شما باشن و نیستن زورشون میاد چرت وپرت میگن هرکسی دلسوزت نیست عزیزم

خداروشکر خودت متوجه شدی ، بخاطر شرایط بد جامعه هرکی باشه با سر همچین شرایطی رو قبول میکنه

دوستان یسریا مثل خواهر و دلسوزانه راهنمایی کردین  یکسری ک مسخره و توهین کزدن ،برین تایپیک هاشو ...

حالا هم اگه خاستگارت به دلت نشسته که شرایطش خوبه الکی رد نکن معلوم نیست بعد اون چه خاستگاری برات بیاد

حالا هم اگه خاستگارت به دلت نشسته که شرایطش خوبه الکی رد نکن معلوم نیست بعد اون چه خاستگاری برات بیا ...

اره تایپک های کسای ک هیت منفی دادم خوندم شوکه شدم 

ب حرف شما رسیدم خواهر

چرا میارم ولی اینکه فقط زن رو برای اینکار ها میخواد «از دید من»، اصن پذیرفته نیست بتز خودت هرجور ص ...

همه پیام هتی منو نخوندی 

منو اجبار نکردن 

پیشنهاد داده 

گفته مختاری 

اره تایپک های کسای ک هیت منفی دادم خوندم شوکه شدم  ب حرف شما رسیدم خواهر

وقتی گفتی بخاطر ۲تومان حقوق کلی راه رو میرم و دیروقت به خونه میرسم واقعا دلم سوخت مردی به این خوبی که گفته مهریه رو سرعقد میدم تو خونه بشین خانمی بکن رو از دست بدی ولی بقیه دنبال حاشیه هستن از حرفاش چرت وپرت دربیارن انگار خودشون توخونه چندتا نوکر و کلفت دارن خودشون عین پادشاه روی تخت نشستن بچشون هم یکی دیگه میزاد براشون که میگن کلفتی کردن

عزیزم آخه یه جور میگی همه چی داره دیگه 38 سالشه ! 20سالش نیس که دیگه پسری که تو 40 سالگی هیچی نداشته باشه باید شک کرد درضمن دیگه الان 40 ساله ها پول یه خانواده و دو سه تا بچه رو میده این تا الان پولاشو جمع کرده دیگه

درضمن چرامهریه فقط یه خونه 50متری؟ 50 متر چیه آخ😐

حقوقش چنده؟

ولی من در کل حسی خوبی به کسی که بگه کار نکن و فلان ندارم چون حس اسارت میده به آدم اینطور آدما دوس دارن که زنشون تحت تسلط خودشون باشه و کاملا کنترلشون کنن

عزیزم آخه یه جور میگی همه چی داره دیگه 38 سالشه ! 20سالش نیس که دیگه پسری که تو 40 سالگی هیچی نداشته ...

،

اینکه تو ۳۸ سالگی ی فروشگاه بزرگ و ۴۰ تا کارمند داره تو گوهر دشت  به،منظورم از فروشگاه بقالی نبوده

سوم اینکه اون خونه ای ک قرا بده ب عنوان مهدیه ۵ تومن پولشه

درامدشم پرسیدین بستگی داره چقدر فروش داشته باشه از ۱ تومن تا ۲ تومن 

۳ تا قرارگاه مواد غذای