2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست

استارتر ازت خواهش میکنم تصمیمای مهم زندگیتو بر اساس نظرسجنی اینا نگیر

۷۰ در صدشون زیر ۱۸ سالن و درکی ندارن

خیلیام حسودن

من نه میگم از دواج کن نه میگم نکن

با خانواده خودت مشکرت کن و مشاوره برو

خیلی اینجارو جدی گرفتین....

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حسابی تحقیق کن بعد جواب بده 

کلا مذهبی ها دخترای ک سن خیلی پایین تری از خودشون دارن دوست دارن 

به قول یکی شون میتونن خودشون تربیتشون کنن . البته همه شون اینجوری نیستن ادم با ادم فرق داره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

سن فقط یک عدده مهم فهم وشعور طرفه/اگر ادم خوبیه و به دلت نشسته قبول کن /و حرف هیچکس برات مهم نباشه

طرف همه چی داره /حالا با یه نفر ازدواج کنی 5 سال ازت بزرگتر باشه و هیچی نداشته باشه خوبه

اگر اخلاقش خوبه ان شااله مبارکه

استارتر ازت خواهش میکنم تصمیمای مهم زندگیتو بر اساس نظرسجنی اینا نگیر ۷۰ در صدشون زیر ۱۸ سالن و ...

ممنونم عزیزم 

چند ماه همو میشناسیم 

پیش ی روانشناس خیلی خوب و مطرح هم رفتیم 

نظرش مثبت بود راجب این آقا 

ولی خب فقط خواستم از کسایی ک تجربه کردن هم اطلاعات بگیرم 

استارتر ازت خواهش میکنم تصمیمای مهم زندگیتو بر اساس نظرسجنی اینا نگیر ۷۰ در صدشون زیر ۱۸ سالن و ...

این قسمت حسود رو خوب گفتی بعضی ها بانظرات مسخرشون اصرار دارن چیزی که دلشون نمیخاد اتفاق نیفته

چرا اونا ک منو ننبشناسن

حسادت یه چیز ذاتیه ربطی نداره شمارو بشناسن یا نه چون خودشون دوست داشتن الان توشرایط شما بودن و نیستن یجورایی ناراحتن و نظراتی میدن که اگه خودشون تواون موقعیت بودن هیچوقت انجام نمیدادن یجور زورشونم میاد خوبی کسی رو ببینن

دوستان بچه نداره  به قیافشم ۳۸ نمیخوره  از این که میپرسین شاید آل بوده فلان بوده  ...

ببین دختر گل هر کسی اینجا یه نظری داره چون شخصیتها باهم متفاوته یکی این جور مورد رو دوست داره یکی خوشش نمیاد .

پس اول باید ببینی خودت نظرت چیه سبک سنگین کن ببین شرایطشو قبول داری؟ با سر کار نرفتن مشکل نداری؟ و چیزای دیگه 

بعد نظر خانوادت هم خیلی مهمه اونا همه شرایط رو دیدن و برای شما هم صلاحتونو میخوان ودر اخر اگر بازم نمیتونی تصمیم بگیری برو مشاوره خوب. اون شخصیت شمارو تشخیص میده و متوجه میشه با اون اقا زندگی خوبی خواهی داشت یا نه؟