2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
صد در صد که اینجوری هست الان از هر ۵ ازدواج سه تاش طلاقه. من با توجه به شرایط تاپیک اول گفتم دیگه قط ...

بالاخره شرایط شما با اسی فرق میکنه هرکسی ملاک های خودشو داره ولی اینکه بگید خونه داری و بچه داری حمالیه بنظرم حرف مسخره ایع

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی ماهایی که توخونه برا شوهرامون میرقصیم و به خودمون میرسی قر وفر میکنیم بچه هم داریم خوش میگذرونی ...

عزیزم شما هنوز فرق اختیار و اجبار رو نمیدونی؟! بله اگه به اجبار این کارارو انجام میدی چیزی به جز یه عروسک خیمه شب بازی نیستی. انسان ازاد افریده شده که خودش تصمیم بگیره حالا چه اشتغال چه خانه داری

مگه قراره ب اجبار این کارا رو بکنم

وااااااای🤦🏻‍♀️😂 عزیزم خودت داری میگی اون اقا گفته نمیخام کار بیرون بکنی. یعنی اگه بعد ازدواج یه وقت هوس کنی بری سرکار ایشون مشکلی نداره؟! خب وقتی مخالفه یعنی اجبار. نمیدونم چیشو نمیفهمین دقیقا!

به نظرم بهتره به جای بحث بیخودی اینجا و توجیه کردن رفتار ایشون به مشاور ازدواج مراجعه کنین

وااااااای🤦🏻‍♀️😂 عزیزم خودت داری میگی اون اقا گفته نمیخام کار بیرون بکنی. یعنی اگه بعد ازدواج یه و ...

نگفته اصلا سر کار نرو گفته خاستی بیای همون محل کار خودم بیا 

بعدشم اینکه تو خونه برای شوهرت برقصی و قر بدی و بچه بیاری چه ربطی به اجبار داره زندگی واسه همیناست دیگه پس بری واسه کی قر بدی و له خودت برسی و بچه بیاری مگه ازدواجش از اول اجباری بوده که میگی اونکارا اجباری هست  ادم کسی روکه دوست داره و باهاش ازدواج میکنه طبیعیه توخونه براش به خودش برسه بچه بیاره و زندگی رو شیرین کنه چه ربطی به اجبار واختیار داره اخه

مگه قراره ب اجبار این کارا رو بکنم

حالا اگه امتحانی بگی دوست دارم سرکار برم به نظرت قبول می کنه؟

اگه قبول کرد بدون خواسته تو براش مهمه چه خونه داری باشه چه اشتغال‌

اگر نکرد بدون نظر خودش فقط ملاکه. و فقط هم همین یه مساله نیست تو همه چی در اینده نظر تو مهم نخواهد بود.

عزیزم شما هنوز فرق اختیار و اجبار رو نمیدونی؟! بله اگه به اجبار این کارارو انجام میدی چیزی به جز یه ...

اینکه ادم تو خونه ارایش کنه وبرا شوهرش به خودش برسه اصلا مگه اجباری هم میشه همچین کاری  چه حرفا میزنین ها😅

نگفته اصلا سر کار نرو گفته خاستی بیای همون محل کار خودم بیا  بعدشم اینکه تو خونه برای شوهرت بر ...

بله بله حق با شماست. تو حرفای شما هم نشانه هایی از وجود سندرم استکهلم میبینم. یه مشاور برین برای اینده خودتون و بچه هاتون بد نیست

دوستان وقتی اسی الانشم بخاطر شرایط مالی مجبور بوده بره سرکار وحالا اون اقا گفته ازلحاظ مالی تامین میکنم تو به خودت و خونه برس چه اصراری دارید که همین یه مورد رو باکل رفتارهاش زیر سوال ببرید وبگید بخاطر این مورد نه بگو

بله بله حق با شماست. تو حرفای شما هم نشانه هایی از وجود سندرم استکهلم میبینم. یه مشاور برین برای این ...

اوففف چه از خودراضی و خودبزرگ بین  تحمل نظرات بقیه اینقدر براتون سخته که به بقیه توهین مشکل دار بودن میزنین وبه مشاوره پیشنهاد میدین😅

حالا اگه امتحانی بگی دوست دارم سرکار برم به نظرت قبول می کنه؟ اگه قبول کرد بدون خواسته تو براش مهمه ...

اره عزیز گفتم 

همون شبی ک با هم بیرون رفتیم ،میگه بیا ب عنوان حسابدار تو فروشگاه خودم باس ساعت رفت آمدنم ،اومدن و نیومدنت با خودت

اما اگه میخوای بری بیرون کار کنی 

میتونی از پس زندگیمون بر بیای ،بالاخره همه خانوم های شاغل هم بچه داری میکنن ،هم آشپزی،هم مهمون راه میندازن و.....

من برای راحتی خودت میگم 

از اینکه از سر کار بیای خسته و کوفته حوصله منو نداشته باشی ،باهم حرف بزنیم ،بیرون بریم و....از پس همه اینا بر میای بسمه الله