2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
میگه میخوام زندگی کنم  نمیخوام خانومم تازه ساعت ۵ از سر کار بیاد منم از کار بیتم دو تایی خسته ...

حالااگ تو12سال بزرگتربودی یه دختر12سالم میداشتی خونه وماشینم میداشتی میومدی با12سال ازت کوچیکترزندگی کنیک نه خونه داره نه ماشین نه کار؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این ک تنها خواستگارم نیس ک ی خواستگار پرستارم دارم 

ولی این قیافش ب دلم بیشتر نشست با اخلاقش ،پختست

فقط ی خورده میترسم ب خاطر سنش خواستم از تجربه شما استفاده کنم ببینم ب مشکل نمیخوریم 

نگفتم خونه داری توهینه عزیزم خانومی که خودش انتخاب میکنه خانه دار باشه مشکلی نیست خودش خواسته ولی خو ...

خانه داری متشکل از همین چیزاست،این آقام شرایطشو گفته خانم هم مختاره ک قبول کنه یا ن،بنظر من شخصیتش قابلاحترامه چون اول کار روراست همه چیو گفته،وعده سرخرمن نداده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دوستان حمال نگین ناراحت میشم خب 

نه بابا حمالی چیه،،،ادم اگه دورشو جمع و جور نکنه ک کثافت همه جارو میگیره،،،،ایشاله خوش بخت شی،،،همه خانوم ها باید تمیز باشن ک بتونن ی بچه خوب تربیت کنن

حالااگ تو12سال بزرگتربودی یه دختر12سالم میداشتی خونه وماشینم میداشتی میومدی با12سال ازت کوچیکترزندگی ...

ببخشید ولی همسرای ما هیچ کدوم به خاطر کار و خونه و ماشین نیومدن خوبم هستن الحمدلله

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

میگه میخوام زندگی کنم  نمیخوام خانومم تازه ساعت ۵ از سر کار بیاد منم از کار بیتم دو تایی خسته ...

در کل بنظرم مرد معقول و مناسبی میاد برای شناخت بیشتر هم چند وقتی برید مشاوره و اخلاقشونم اوکی بود ، دیگه مبارکه 😅

دوستان حمال نگین ناراحت میشم خب 

نه بابا اسی...همه شوهرا از ادم انتظار دارن غذای خوب بپزه و دوست دارن خونه مرتب باشه...حالا یکی از همون اول می گه...یکی هم هیچی نمی گه بعدا تو زندگی به ادم حالی می کنه😁

خب این ک تنها خواستگارم نیس ک ی خواستگار پرستارم دارم  ولی این قیافش ب دلم بیشتر نشست با اخلاق ...

اخه دختر خوب تو این لحظه و توواین سایت شما نمیتونی متوجه بشی به مشکل میخوری یا نه ...چون زندکی زیر یه سقف خودش قلق داره نیاز داره سیاست داشته باشی حتی اگه اختلاف سنی کم هم باشه اما بی سیاست باشی کلاهت پس معرکه است ..پس خوشبختی یا بد بختی شما بر میگرده به سیاست و مدیریت شما ..

در کل بنظرم مرد معقول و مناسبی میاد برای شناخت بیشتر هم چند وقتی برید مشاوره و اخلاقشونم اوکی بود ، ...

منم همین نظر رو دارم اسی یه جلسه مشاوره ارزش یه عمر زندگی رو داره برو...انگشت که حاکم ببره خون نداره

من اگه صد سال دیگه هم شوهر نکنم نمیتونم جهاز ببرم 

چون هر چی دارم خرج خونه میدم 

مامان بابام نمیتونن کار کنن 

بعد ازدواجم همینه خرجشون با منه 

از استرس دست و پام یخ کرده ،نمیدونم چیکار کنم 

من اگه صد سال دیگه هم شوهر نکنم نمیتونم جهاز ببرم  چون هر چی دارم خرج خونه میدم  مامان ب ...

دوسش داری دیگه...اگه از خودشم بدت می اومد خوب می گفتیم نه...استرس چرا...بابا یه جلسه برو مشاوره تکلیف خودتو معلوم کن...

یه چیزم اینجا بگم  من جهاز ندارم هیچی صفر صفر خرج خانوادم من دارم میدم

بنظرم اگ کار بیرون واست مهم نیست،لز این آقا بهتر خواستگار واست نمیاد ،مخصوصا اینک میگی حمایتی نمیشی از طرف خانواده 

حتی اینجوری میتونی ب خانوادتم برسی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁