2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست

عزیزم من تک تک حرفاتو خوندم اگر واقعا اینطور میگی باشه مخصوصا اگه واقعا مشکل از همسرش بوده و همسرشونم حق رو به ایشون داده ، بنظرم مورد خوبیه و میتونی با تحقیق بیشتر و سنجیدن همه جوانب بهش بله رو بگی .

آرزوی خوشبختی دارم برات. هر چی صلاحته همون پیش بیاد عزیزم ⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قخط نیومده ..ولی علف باید دهن بزی شیرین بیاد که اومده...

اگه علف به دهنش شیرین اومده بود نمیومد اینجا نظر سنجی کنه و اولین حرفشم این باشه که ۱۲ سال ازم بزرگتره! یعنی اون ۱۲ سال به چشمش اومده. استارتر فقط انگار مجبور به انتخابه و بین خواستگاراش این گزینه ی بهتری بوده نسبت به بقیه ولی دلیلش نمیشه گزینه مناسبی باشه براش

[QUOTE=327482106]چرا ببخشید چرت میگی؟ کدوم مردی به زنش پول میده واسه شغل خانه داری؟ مگ تونم تو عربست ...

اختلاف سنی ۱۲ سال تو ذوق نمیزنه خیالت راحت...از طرفی وآل اونایی که اختلاف سنی زیاد هم نداشتن صددر صدهوشبخت نشدن پس مهم انسانیت و شعور آدماست ...شما ببین گلزار با ۲۰ سال اختلاف سنی با خانمش ازدواج کرد حالا میگن اون جون سلبریتی هست ایرادی نداره اما به هر حال اگر اختلاف سنی زیاد بده باید برا همه بد باشع ...اسی شما از این آقا خوشت اومده به دلت نشسته تحقیق هم کردید اوکی بوده...ان‌شاءالله خوشبخت بشی 

عزیزم پولی که ماهانه به زن باید داده بشه این حق زنه اول از همه اینکه نباید هیچ منتی سر زن باشه بعدشم ...

خیلی چیزا باید سر جای خودش باشه اما نیست...شما اطرافت یا تو همین سایت دیدی مردی که به خانومش پول بده؟ دیدی وقتی دستت جلو شوهر دراز کنی چقد حس خفیفی و حقارت داره؟ من مجردم و به نظرم استقلال و درآمد خود دختر از ازدواج با مردای الان خیلی مهم تره خیلی....ولی اینکه خود مرده گفته ماهیانه اونم اندازه حقوق معلم بهت میدم یعتی اینکه براش ارزش قائل شدهو جایگاهش رو برده بالا...هرچند خود اسی تصمیم به کار داشته و جایگاهش با این کار برده بالا.. ولی خب وقتی زن اینهمه واسه زندگیش تلاش میکنه و همه غم رو دوشش هست و بالاخره یکاری داره میکنه چرا مرد نباید پول بده؟ تازه خودش باید بفهمه...و این که عزیزم شما عقب تر هستی با این دیدگاهت

قربونت خدا بشم من صلوات بفرستید
ببخشیدا ولی مرده یه حمال میخواد دور از جونت 

این حسو من ی جور دیگه از حرفاش گرفتم ،از ایناس ک میگه زن سر صبونه هم با ارایش باشه،مخصوصا ک گفته برقص برام و...

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

میگه میخوام زندگی کنم 

نمیخوام خانومم تازه ساعت ۵ از سر کار بیاد منم از کار بیتم دو تایی خسته و کوفته ،حوصله همو نداشته باشیم 

اینکه موقع عقد مهریمم میده

ی خونه ۵۰ متری گوهردشت 

ب همسر قبلبش هم داده بود سر عقد مهرشو

اگه علف به دهنش شیرین اومده بود نمیومد اینجا نظر سنجی کنه و اولین حرفشم این باشه که ۱۲ سال ازم بزرگت ...

خودش گفت به دلش نشسته حالا اومد یه نظر سنجی هم کرده اما مطمئنا نظر خودش و خانواده اش اولویت داره تا نظرات نی نی  سایتی ها 

میگه میخوام زندگی کنم  نمیخوام خانومم تازه ساعت ۵ از سر کار بیاد منم از کار بیتم دو تایی خسته ...

اسی چی میخوای دیگه؟  واقعا چی نداره دیگه؟  انشاءالله هرچی صلاحت و زودتر سر عقل بیای گلم..

قربونت خدا بشم من صلوات بفرستید
خیلی چیزا باید سر جای خودش باشه اما نیست...شما اطرافت یا تو همین سایت دیدی مردی که به خانومش پول بده ...

من ک موقع پول گرفتن خجالت نمیکشم🙂وقتی میگم پول لازم دارم میزنه ب کارتم

خیلی چیزا باید سر جای خودش باشه اما نیست...شما اطرافت یا تو همین سایت دیدی مردی که به خانومش پول بده ...

بچه ها با هم خوب حرف بزنید...دنیای مجازی هم مثل واقعی...دل همدیکه رو با حرفا نشکنید...درسته همدیگه رو نمی شناسیم...ولی تمرین کنیم مهربون باشیم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

تا لحظه آخر ک خانومش قبلیش جدا شده حتی ماه آخر حقوقشون بهش داده  البته اینا رو همسر سابقش بهم ...

پس فقط مشکل اش سن اش هست. باید ببینی اخلاقش جووونی هست یا نه. مثلا اهل شادی و رقص و  کوه و مسافرت و ورزش کردن هست یا اینکه اخلاقش پیرمردی هست. یا مثلا خودت هنوز از شر و شیطنت های جوونی  دراومدی یا نه. از این دختران سنگین و خانوم هستی . یعنی ندیده گرفتن  اختلاف  سن اون هم به اخلاقیات اون و هم اخلاقیات تو بستگی داره 

دوستان بچه نداره  به قیافشم ۳۸ نمیخوره  از این که میپرسین شاید آل بوده فلان بوده  ...

اصلااااا حساب باز نکن رو اینکه فلانی خواسته دختر بده بهش،شاید ملاک دختر فلانی با تو فرق داره،یا ازش تعریف میکننو بذار کنار،برا اینکه پشیمون نشی بهش فرصت بده و اشنا شو همین ،اصلا ببین اختلاف سن باعث اختلاف دیدتون میشه یا ن

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

لطفا ب خانمای خونه دار توهین نکنید،خونه داری واسه همه خونه دارا اجبار نیست ک شما میگی واسه حمالی میخ ...

نگفتم خونه داری توهینه عزیزم خانومی که خودش انتخاب میکنه خانه دار باشه مشکلی نیست خودش خواسته ولی خواستگاری که اول بسم الله بگه فقط بشور و بپز و بچه بیار اون مساویه با حمالی

میگه میخوام زندگی کنم  نمیخوام خانومم تازه ساعت ۵ از سر کار بیاد منم از کار بیتم دو تایی خسته ...

حرفش منطقیه...خوب وقتی این همه پول داره چه نیازیه همسرش کار کنه...یوی براش کار مهمه می گه نه...شما اگه برا خودت زیاد مهم نیس اشکال نداره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز