2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست

دوستان بچه نداره 

به قیافشم ۳۸ نمیخوره 

از این که میپرسین شاید آل بوده فلان بوده 

دایی همسر سابقش دخترشو بهش پیشنهاد داده 

و اینکه از نظر اخلاقی تا جای ک تحقیق کردم بد نشنیدم ازش 

یکی در میون دارین خوب و بد میگن گیج شدم

ی بار دیگه برا همه میگم  من ۲۶ سالمه آیشون ۳۸ لیسانس حقوق داره  فروشگاه خوار بار داره ...

معیارای هر ادمی فرق داره،برا من خط اخرت دلیل محکمیه بگم ن

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا داره می گه نرو سر کار...پس به خاطر حمالی نمی خواد خوب دوسش داره حتما

عزیزم مردا به هرچیزی که میگن عمل نمیکنن دوره نامزدی و خواستگاری هزار تا قول به دختر میدن ولی بعدش تقریبا به بیشتریاش عمل نمیکنن  

شوهر منم سال 95 میافتد برجی چهار تومن برات میریزم  و اگر خواستی کار کن اگر دوست نداشتی برو باشگاه. الان تنها پولی که میده پول یارانه دولتی. وقتی هم رفتم سر کار یک هفته قهر کرد نیومد خونه رفت مغازه اش خوابید. حرف های زمان خواستگاری رو باور نکن و طرف رو وقت بذار بشناس 

[QUOTE=327482106]چرا ببخشید چرت میگی؟ کدوم مردی به زنش پول میده واسه شغل خانه داری؟ مگ تونم تو عربستان که دولت میده.. ...[/QUO

موندم والا

هر چی تحقیق کردم جز خوبی چیزی نشنیدم 

فقط بخاطر اختلاف سنی موندم

ببخشیدا ولی مرده یه حمال میخواد دور از جونت 

لطفا ب خانمای خونه دار توهین نکنید،خونه داری واسه همه خونه دارا اجبار نیست ک شما میگی واسه حمالی میخواد،اگ بخوایم ب سبک و سیاق شما صحبت کنیم خیلی راحت میتونیم بهتون توهین کنیم👎

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دوستان بچه نداره  به قیافشم ۳۸ نمیخوره  از این که میپرسین شاید آل بوده فلان بوده  ...

اسی جان اینجا هر کی نظرشو میگه ...شما بر اساس معیارهای خودت و خانواده ات تصمیم بگیر ...اما نظر من یکی رو این آقا مثبته .خوشبخت بشی

چرا ببخشید چرت میگی؟ کدوم مردی به زنش پول میده واسه شغل خانه داری؟ مگ تونم تو عربستان که دولت میده.. ...

عزیزم پولی که ماهانه به زن باید داده بشه این حق زنه اول از همه اینکه نباید هیچ منتی سر زن باشه بعدشم شما چقدر از دنیا عقبی که فکر میکنی بابت خانه داریه که یه زن داره از شوهرش پول میگیره…..

شوهر منم سال 95 میافتد برجی چهار تومن برات میریزم  و اگر خواستی کار کن اگر دوست نداشتی برو باشگ ...

تا لحظه آخر ک خانومش قبلیش جدا شده حتی ماه آخر حقوقشون بهش داده 

البته اینا رو همسر سابقش بهم نشون داد با مدرک

تا لحظه آخر ک خانومش قبلیش جدا شده حتی ماه آخر حقوقشون بهش داده  البته اینا رو همسر سابقش بهم ...

خب دیگه بله رو بگو،،،سنتون مهم نیست،،واسه رابطه نقطه چین این تفاوت سنی واسه شوهرت عالی،،و همیشه عاشقت میمونه