2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست

[QUOTE=327481031]حالا از اینا نباشه ک رابطه غیر معمولی و خشن و اینا دوس داره،،،،اینجور ک معلومه داره تلاش میکنه سریع ...[/QUOTخانواده همسرش و همسر سابقش ازش راضی بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار دیگه برا همه میگم  من ۲۶ سالمه آیشون ۳۸ لیسانس حقوق داره  فروشگاه خوار بار داره ...

چرا با این سن جوون با یه پیرمرد میخای بری؟

اه اه حالم بهم خورد

با یکی ازدواج کن باهاش عشق و جوونی کنی

این فقط یخ زن کم سن میخاد اشپزی کنه خونه داری کنه به علایق و شغل خودش نرسه واسش نی نی بیاره😐😐

[QUOTE=327481031]حالا از اینا نباشه ک رابطه غیر معمولی و خشن و اینا دوس داره،،،،اینجور ک معلومه داره ...

خب اگه نامزدی کردی،،،حساس نشو روش ولی به کارهاش دقت کن ،،،ایشاله هر چی صلاح پیش بیاد واستون❤

وقتی گفته برو کلاس هرچی دوست داری توخونه برام برقص به خودت برس کجا حمالیه😑😑

حمالیش اونجاست که درجا از الان میگه برام بچه بیار و …. ولی فقط سر کار نرو پولم بهت میدم فقط بشین خونه یا به خودت برس بیمه هم میکنمت 

بعدشم اسی سنی نداره که ۲۶ سالشه 😐

من بودم قبول نمی کردم.

اختلاف سن تون زیاده

ضمنا با زنش مشکل و اعصاب خردی داشتن که جدا شده و همه اینا تو روابطش با تو موثره

این که دوست نداره سر کار بری هم یه عامل خیلی منفیه 

ضمنا اینو بدون همه مردا تو خواستگاری و نامزدی قول های خوبی میدن

ولی خیلی هاش عملی نمی شه

حمالیش اونجاست که درجا از الان میگه برام بچه بیار و …. ولی فقط سر کار نرو پولم بهت میدم فقط بشین خون ...

منم ۱۸ سالگی بردن،،،نه پولی نه چیزی،،،تازه سریع بچه اوردم🤣بیمم هم هی قطع و وصل میشه

رابطه رو دوست نداشته  یکسال با هم رابطه نداشتن  رفتن دکترم ولی جواب نگرفته  خانومش ...

با این اوصاف درخواست طلاق از سمت خانمش بوده ..اسی نکنه هنوز ته دلش با زن اولش باشه ؟

ببخشیدا ولی مرده یه حمال میخواد دور از جونت 

چرا ببخشید چرت میگی؟ کدوم مردی به زنش پول میده واسه شغل خانه داری؟ مگ تونم تو عربستان که دولت میده...اتفاقا خیلیم خوبه اسی بستگی به خودت داره..اینایی هم ک دارن میگن چی و.....یکم شاید حسودی بعضیاشون اگر خودشون میبودن با کله نیزفتن..البته اخلاق خیلی مهم تر از پوله و آسایش رکن اصلی ...دست ب زن نداشتن..شکاک نبودن...خیانت کار نبودن...اینکه باهات رفیق باشه و...خیلی چیزای مهم تر از پوله ...پول ک الان بی ارزش هس 

قربونت خدا بشم من صلوات بفرستید