2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 204 پست
ب خاطر شغل نیس  میگه من بهت ماهیانه پول میدم و بیمه و رد میکنم  تو ب خونه و ...برس ،بچه ...

به پولش فک نکن چون پول همه چیز نیست اگه بود طلاق نمیگرفت بررسی کن علت اصلی طلاق چی بوده  اگه شکاک یا بداحلاق باشه اون پول اصلا به دردنمیخوره

خواستگارهای دیگت سنشون کمتر نیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی گفتی۲۶سالته،پس ایشون میشه۳۸

با توجه ب سنش بپرس میخواد زود بچه دارش یا ن،خودت چی؟؟چون ممکنه همین بشه اختلاف

خودتم سن هورمون و هیجانو رد کردی ،میمونه ی دوره اشنایی و مشاوره. رفتن

بازم میگم فک کن این ادم چیزی نداره،پولدار نیس،بشین خووودشو بشناس فقط،خونوادشو بشناس 

بعد بیا رو مال و منالش،ایا صفر بشه جنم داره باز پاشه؟یا پولش برا پدرشه؟؟

از دوره جداییش چ مدت گذشته ؟کنار اومده با قضیه یا ب اجبار خونوادش اومده جلو 

و...

خداروشکر بچه سن نیستی ک بگی تیپش خوبه و پولداره پس حله

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

ب خاطر شغل نیس  میگه من بهت ماهیانه پول میدم و بیمه و رد میکنم  تو ب خونه و ...برس ،بچه ...

ته دلت راضی؟؟؟؟یکی مث من شاغل بودن براش حس مستقل بودن و اعتماد ب نفس و جایگاه اجتماعی داره پس مهمه ک کار کنه تا زمانی ک خودش ترجیح میده ،تو چی؟؟؟

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

رابطه رو دوست نداشته  یکسال با هم رابطه نداشتن  رفتن دکترم ولی جواب نگرفته  خانومش ...

یعنی اون خانمه ازش خوشش نیومده ؟ نگفت از چه اخلاقهاش خوشم نیومد باعث شد سرد بشم و به طلاق فک کنم؟درمورد اینکه چجوری خرج میکنه نپرسیدی  که مثلا خسیسه واینکه شکاک هست نیست 

بهترین مشاور برای تو بنظرم همون خانمه که باهاش زندگی کرده واخلاقش رومیدونه

ی بار دیگه برا همه میگم 

من ۲۶ سالمه آیشون ۳۸

لیسانس حقوق داره 

فروشگاه خوار بار داره

پول هم مال باباش نیست ،کار خودشه

علت جدایی هم با همسرش صحبت کردم ،خانومش حق ب همسرش داد و اینکه رابطه نداشتن ب مدت یکسال مثل اینه مشکل هورمونی داره خانومه، دکترم رفتن جواب نگرفتن و خانواده خانومه هم حق و ب دامادشون دادن

آقا هم دوست داره من خونه دار باشم ،شدیدا بچه دوسداره

میگه کلاس مختلف برو ولی کار نکن

ماهیانه بهت پولم میدم 

من ی زن میخوام برام برقصه،آشپزی های متفاوت کنه،خونه داری کنه،و