2777
2789
عنوان

من مطلقم و امروز خیلییییی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 74 پست
از اول دوستش نداشتم و هزغرتا ویژگی بدم خو داشت

پسرخالت سرده چرا ایقد اصرار داری بعدم ۲۱سالته درس بخون برو سرکار مستقل شو موقعیت ازدواج هم خودش پیش میاد.من ۳۵سالمه سه تابچه دارم ده ساله ازدواج کردم تجربه خیلی چیزا رو دارم این که بهت گفتم انجام بده خوشبخت میشی فکر عشق عاشقی و بزار کنار اونم با یه پسر سرددد خیلی سخته تو رو خدا تافرصت داری جوانی یه کاری بکن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ن من مطمعنم برا جدا شدنم اینطور فکر میکنه.  حتی تو جنع بهم گفت بخت بخت اوله تو دیگه زندگیت ناب ...

وااای

اصلااا

اینطور نیست

حداقل ۳مورد دیدم برعکس این حرف

بابا ده هشتادیا خوشکلن از این قاعده مستثنان😊

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرخالت سرده چرا ایقد اصرار داری بعدم ۲۱سالته درس بخون برو سرکار مستقل شو موقعیت ازدواج هم خودش پیش ...

عزیزم من دارم تلاش میکنم برا پیشرفت کردن. اما چ کنم ک قلبم داره میترکه دیگه. 

من از این دنیا جز ی انسان عاشق و خوب کسیو نمیخام ولی نیست اصلا نیست

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی بهتره آدم با یکی مثل شرایط خودش ازدواج کنه 

مخصوصا شما که مطلقه‌ای

باید بدونی که ممکنه خیلی از پسرا بخاطر سو استفاده باهات باشن 

بعدشم ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست چرا اینقد اصرار داری از فامیل باشه

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
ولی این یه واقعیته باید قبول کنی موقعیت دختر مجرد ببشتر از مطلقس

ولی خیلی مطلقه ها دوبار ازدواج کردن درحالی که دخترای مجرد زیادی هستن

بنظرم انقدر مطلق نمیشه گفت

این کاربری دست سه نفر می باشد

شما که میگی چندساله عاشق پسرخاله ای چطور تو سن کم ازدواج کردی صبر میکردی شاید میتونستی باهاش ازدواج کنی

ببخش اینو میگم ولی چرا ناراحت میشی بجز یه عده کمی بقیه دوس ندارن وقتی خودشون مجردن با مطلقه ازدواج کنن

کاربری دوممه         
ولی خیلی مطلقه ها دوبار ازدواج کردن درحالی که دخترای مجرد زیادی هستن بنظرم انقدر مطلق نمیشه گفت

بله درصد کمی

ولی اینکه به زور انتظار داشته باشی با پسر مجرد ازدواج کنی خیلیه

کاربری دوممه         

واقعا طلاق نمیتونه یه موهبت باشه 

حالا کار ندارن 

وقتی ینفر یه اتفاقی میفته از اون درس میگیره 

تو زرتی رفتی سراغ علیییی واقعا ؟ خب میزاشتی یکم بعد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
حالا ن سمیرا علی رو میخاد ن علی خودش چیزی گفته. ولی خییییییلی دلم میگیره وبتی اینو تو جمع ها میگن هم ...

تو نمیدونی خدا چه جایی چه عشقی برات در نظر گرفته که به خاطرش اشک شوق بریزی...با تمام وجودت خوشبختی را حس کنی...

خودت را به خدا بسپار تا بهترینش را بهت بده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...