2777
2789
عنوان

من مطلقم و امروز خیلییییی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 74 پست
عزیزم من دارم تلاش میکنم برا پیشرفت کردن. اما چ کنم ک قلبم داره میترکه دیگه.  من از این دنیا ج ...

خوب تو که داری پیشرفتتو میکنی بدون به صلاحته پسرخالتو فراموش کنی ممکنه کسی سرراهت قرار بگیره که ازجونت ودل عاشقت بشه و خوشبخت بشی ولی باپسرخاله سردت هیچ امیدخوشبختی نیست .دلتو بیخیال به ندای عقلت گوش کن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
😘

😘

واقعا بعد ازدواج چرا اونجوری میشن؟؟؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😘 واقعا بعد ازدواج چرا اونجوری میشن؟؟؟

روم نمیشه بگم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

روم نمیشه بگم

عه چرا بگو راحت باش

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

دوست داری باهاشازدواج کنی گذشتتو بکوبه سرت برو با یکی مثل خودت اون دوستت داشت ی ترفندی میزد دوست داشتن ی طرفه بدرد نمیخوره

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عه چرا بگو راحت باش

یکیش چون هیچ وقت بالباس خونه یا ناراحت واینا ندیدتت

یکیم

حس شون تا مین میشه دیگه یکم اون قضیه عادی میشه

به داغی اول نمیمونن😂

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یکیش چون هیچ وقت بالباس خونه یا ناراحت واینا ندیدتت یکیم حس شون تا مین میشه دیگه یکم اون قضیه عادی ...

😂😂چ موجودات عجیبی

یکیش چون هیچ وقت بالباس خونه یا ناراحت واینا ندیدتت یکیم حس شون تا مین میشه دیگه یکم اون قضیه عادی ...

خب ی سوال 

همه زنا ی جورن 

چرا با زن خودشون عادی میشن ب قول شما داغ نمیمونن ولی با زن دیگه دوباره سریع داغ میشن

😂😂چ موجودات عجیبی

😂😂

خب ی سوال  همه زنا ی جورن  چرا با زن خودشون عادی میشن ب قول شما داغ نمیمونن ولی با زن دی ...

تنوع طلب

اونو شلخته ندیدن

بدیا وعصبانیتاشونو ندیدن

خانمش سواد رابطه نداره

مثلا نق زیاد میزنه

تو دعوا صبر نمیکنه حرفشو میزنه

درحالی که باید سکوت کنه در زمان طلایی وآرامش حرفشو بزنه

و.....

تو نمیدونی خدا چه جایی چه عشقی برات در نظر گرفته که به خاطرش اشک شوق بریزی...با تمام وجودت خوشبختی ر ...

عزیزم راستش حس میکنم مجرد میمونم تا همیشه. ب خاستگارا رو رد میکنم چون حس میکنم در حد من نیستن.  اون عده کمی رو که قبول میکنم باهاشون اشتا شم. به ی هفته نکشیده یا من میپرونمشون یا اونا نمیخان.  با هیشکی نمیسازم و هیشکی هم باهام نمیسازه 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅
اسی وقتی میگن سمیرا برای علی واکنش علی و سمیرا چیه؟؟

سمیرا ک دوستش نداره میدونم. ولی خر ذوق میشه و مثلا ب من فخر میفروشع   جلوی علی چیزی نمیگن نمیدونم واکنشاش ویه 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅