2777
2789
عنوان

من مطلقم و امروز خیلییییی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه هنوز تو شهرستانا سنتی فکر میکنن و میگن باید پسرشون دوماد شه ینی یه باکره رو خودش بی کره کنه و چون تو زن هستی مناسب نمیدونن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ده سال پیش توشرایط توبودم وبخاطرافکاراطرافیان خیلی تحقیرشدم الان بهت میگم هیچ کدومشونوآدم حساب نکن وعلی روببوس بذارکنارزندگی جدیدآدمای جدیدمیخواد

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

فامیل خوب بود نوح با خودش جکو جانور نمیبرد تو کشتی اونوقت تو گیر دادی زن فامیل بشی 

سنتم کم نیست بگم بچه ای 

بعضیا طرز فکرشون اینه دیگه ممکنه با کس دیگه ای آشنا بشی که اونم مجرده براش مهم نیست گذشته تو چیه و ازدواج کردی یا نه 

ولی منطقی نگاه کنی هم ازدواج با کسی که شرایطش شبیه خودت نیست درست نیست و احتمال اینکه دچار مشکل بشی و بازم کارت به طلاق بکشه  بیشتره دیدم که میگم 

پسر عموم خودش یبار جدا شده بود رفت دختر مجرد گرفت دو سال بعدش تا به مشکل خوردن دختره جدا شد چون دفعه اول بود براش راحت بود ولی پسر عموم سرافکنده شد چون ازدواج دومش بود و الان همه میگن حتما پسره عیبی داره که دو تا زن طلاق داده 

در نهایت امیدوارم هر چی به صلاحته اتفاق بیافته برات💚

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

شما که میگی چندساله عاشق پسرخاله ای چطور تو سن کم ازدواج کردی صبر میکردی شاید میتونستی باهاش ازدواج ...

فقط پسرا نیستن دخترا هم همینن خیلی کم پیش میاد دختر مجردی زن پسر مطلقه بشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

به هیچ پسری  نه فامیل نه غریبه

پسر فامیل بدتره 

چون همش جلوی چشمته و تا ابد مجبوری تحملش کنی 

تهش هم که می‌ره با یکی دیگه ولی باز پشت سرت میگه فلانی رو می بینید یه زمانی به من درخواست دوستی داد 🤐 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
هیچ جوره فایده نداشته ن با ابراز محبت ن با فاصله گرفتن و مغرور بودن  

ببین تجربه ثابت کرده با کسی که منتتو ببره ازدواج کنی خوشبختی 

مردا بعد ازدواج حسشون کمرنگ میشه

فک کن ۱۰۰ درصد بخوادتت بعد ازدواج عادی میشی

مثلا میشه ۷۰ درصد

دیگه فک کن یکی تو منت اونو بکشی

یکی میشناسم پدره زن شو درآورده هر روز منت 

مبگه به خاطر بچه موندم

انتخابم نبودی و....

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ببین تجربه ثابت کرده با کسی که منتتو ببره ازدواج کنی خوشبختی  مردا بعد ازدواج حسشون کمرنگ میشه ...

@دلی777    

اینو بخون

شماره تو عوض کن

تا شماره شو داشته باشی وسوسه میشی

به بدیاش فک کن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

فامیل خوب بود نوح با خودش جکو جانور نمیبرد تو کشتی اونوقت تو گیر دادی زن فامیل بشی  سنتم کم نی ...

جانور😂😂

ن عزیزم صله رحم خوبه با فامیل خوب

ولی بد ن

و اینکه عروس فامیل شی قدرتو نمیدونن

حالا مادر بزرگ ایشون پیره طرز فکرش مال الان نیست

اونم دختر به این ین وزیبا

@دلی777       اینو بخون شماره تو عوض کن تا شماره شو داشته باشی وسوسه میشی ب ...

باش عزیزم مرسی ازت 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
باش عزیزم مرسی ازت 

😘