2777
2789
عنوان

من مطلقم و امروز خیلییییی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 74 پست

ببین این طرز فکره توعه و شاید بقیه همچین فکری نکنن 

چون تو آسیب دیدی فکر میکنی بقیه به آسیب تو نگاه میکنن درحالی که شاید اینطور نباشه

بعدشم بسپار به خدا قسمت باشه برات جور میکنه یک کیس مناسب رو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ازت سواستفاده کرد کدوم عشق 

اپل اینکه کاری نکرد ک سو استفاده باشه. فقط تلاش کرد ک ببینه منو میخواد ؟ و گویا نتونست دوستم داشته باشه. 

من کی گفتم عاشقم بود ؟  

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

فقط اینو بگم که دور فامیل رو خط بکش

هر چی میکنه همین فامیل میکنه

گیریم اصلأ اوکی شدید و ازدواج کردید یه درصد احتمال بده پسره بهت بگه تو اومدی سمت من و خیلی ببخشید مطلقه بودنتو کوبید تو سرت اونوقت حتی اگه بخوای هم نمیتونی جدا بشی چون طرف فامیله باید همه چیزو قورت بدی

هنوز سنی نداری بسپار به زمان خودتو با کار مشغول کن خواهر زن داییم مطلقه بود چند سال گذشت همه میگفتن هیچکس اینو نمیگیره اما قربون خدا برم یه استاد دانشگاه مجرد اومد گرفتش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

کارت اشتباه بود.بعد طلاقت نباید بهش حرفی می‌زدی....خودتو سبک نکن...ک پشتت حرف در بیاد....بعدشم اگه قسمت هم باشن ازدواج میکنند.اگه هم نه که نه....شما میگی با اخلاقش نمیسازی.خب غصه خوردنت واسه چیه؟...با هر کسی ممکنه ازدواج کنه.سعی کن واس ازدواج دوم بیشتر فکر کنی عاقلانه تصمیم بگیری

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
هیچی نظرشو گفته شاید از لحاظ اخلاقی یا هرچیز دیگه ای

ن من مطمعنم برا جدا شدنم اینطور فکر میکنه. 

حتی تو جنع بهم گفت بخت بخت اوله تو دیگه زندگیت نابود شده.  

در حالی من اینطور فکر نمیکنم. ولی مامان بزرگم برا دلسوزی مثلا اینو گفت تو جمع و من خجالت کشیدم 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅
ن من مطمعنم برا جدا شدنم اینطور فکر میکنه.  حتی تو جنع بهم گفت بخت بخت اوله تو دیگه زندگیت ناب ...

چرت و پرت میگن اصلا حرفاشون روت تاثیر نزاره بگو نابود اونیه که اراجیف بهم میبافه

ن من مطمعنم برا جدا شدنم اینطور فکر میکنه.  حتی تو جنع بهم گفت بخت بخت اوله تو دیگه زندگیت ناب ...

من خیلیا رو دیدم ازدواج دومشون موفق تر بوده،ربطی نداره.ولی بنظرم قید علی رو بزن 

به نظرم یه مشاور برو

تا ذهنت درگیر علیه انتخابای خوبتو از دست میدی

سعی هم که کردی

پس دیگه مدیون خودت نیستی

خودتو کوچیک نکن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

2790
2778
2791
2779
2792