2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم بهت همینجوری بگم اولا شما بودجه داری؟ مدرک زبان داری؟ لیسانس داری؟ دیپلم داری؟ معدل خوب ...

من هنوز ک بودجه نه ندارم😂میخوام اطلاعات داشته باشم 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
شما باهاشون زندگی کردین یا تو آشناهاتون هستن همچین مردایی؟ بالاخره تو همین ایرانم هست این مدلا ولی خ ...

بله من با ترکها در ارتباطم اتفاقا نگیرترن و فوق العاده بداخلاق و اکثرا اسلحه به کمر ،ترکیه مافیا بیداد میکنه نبین فیلمهارو ملت خودشونم میگن سریالها توهم هستن برای فروش و اقتصاد همچین فیلمهایی میسازن نسبت به ایرانی ها مذهبی تر هست و فاشیست و خودشون رو نژاد برتر میدونن

عزیزم شما مقصدتون کجاست

کره جنوبی فعلا که بعد ببینیم چی میشه

بعدشم کانادا یا امریکا

صحبت که کردیم در حد خیلی ساده شاید اگه قصد بچه دار شدن داشتم بریم کانادا بدنیا بیاریم که پاسپورت کانادا و کره رو بگیره

بچه ها غیر ترکیه کجا رو پیشنهاد میدین البته اگر بر حسب تجربه خودتون یا اشناهاتون باشه بهتره ممنون میشم بگید بهم  هم مردمش خوب باشن هم با این پول بتونم اونجا شروع کنم

میدونین مستقیم اپلای بشه برای کشور نهایی خیلی بهتره تا از ترکیه و ایتالیا و روسیه پل زده بشه ، نه ای ...

عزیزم با یه میلیارد تو کدوم کشور اروپایی میشه دووم اورد؟ نگا قیمت دلار و یورو ....

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

هدف اصلیم شوهر کردن نیس خواهر   ایرانیا چهره خوب توشون کم هست منم چون خودم بر و رو دارم برام م ...

اخرش ی بدقیافه نصیبت نشه خوبه

اونم خودت عاشقش بشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
کره جنوبی فعلا که بعد ببینیم چی میشه بعدشم کانادا یا امریکا صحبت که کردیم در حد خیلی ساده شاید اگه ...

امیدوارم موفق ترین باشین 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊