2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 95 پست
امیدوارم موفق ترین باشین 

همین کره ی جنوبی به منه ایرانی به این زودیا پاسپورت نمیده من حالا یه نفرو دارم ولی کسی که هیچکسو نداره نه بانک براش حساب باز میکنن نه خیلی چیزا دیگه

برا همین نمیشه بمونیم 

باهم صحبت کردیم بچه هم  اگه داشته باشیم اذیتمیشه

هدف اصلیم شوهر کردن نیس خواهر   ایرانیا چهره خوب توشون کم هست منم چون خودم بر و رو دارم برام م ...

خدایی جدی گفتی یا شوخی کردی ؟؟؟ ایرانیا بر رو ندارن؟؟ ترکها و بقیه کشورها میگن ایرانیا به طرز عجیبی خوشگلن بعد شما میگی ایرانیا بر رو ندارن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف اصلیم شوهر کردن نیس خواهر   ایرانیا چهره خوب توشون کم هست منم چون خودم بر و رو دارم برام م ...

شما برای اینکه با چهره واقعی ترکها آشنا شی بزن کانال atv صبحها برنامه موگه آنلی رو ببین تا با چهره واقعی ترکها و ترکیه آشنا شی

ترکیه صرفا برای این خوبه که بگی موقت می مونم ، یا یه عالمه پول دارم که برم منطقه پولدارا 

چون مردمش به شددددددددت حسود و متعصبن 

اما من خیلی ترکیه رو دوست دارم

ولی گند زدن بهش

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

همین کره ی جنوبی به منه ایرانی به این زودیا پاسپورت نمیده من حالا یه نفرو دارم ولی کسی که هیچکسو ندا ...

اره این بحث حساب باز نکردن واقعا خیلیییی ازاردهنده شده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

اخرش ی بدقیافه نصیبت نشه خوبه اونم خودت عاشقش بشی

همینو بگو آخه واقعا معیار خاصی هم ندارم کافیه چهرش و اخلاقش به دلم بشینه   شاید از نظر بقیه هم زشت باشه ولی برا من خوشگل باشه نمیدونم

بله.. داره میره سمت اسلام چون اشنا دارم عزیزم من خودم دارم مهاجرت میکنم دوستام ایتالیا و چین و قط ...

دوستات از زندگیشون راضین؟ میتونی تقریبا اون کشورهایی که دوستات رفتن نظرشونو بگی

خدایی جدی گفتی یا شوخی کردی ؟؟؟ ایرانیا بر رو ندارن؟؟ ترکها و بقیه کشورها میگن ایرانیا به طرز عجیبی ...

شما مثل اینکه تو خیابون سر به زیری ها  90 درصد پشمالو شکم گنده چاق مردا البته زن و دختر ایرانی که بحثش جداس کلا هم از نظر قیافه و خونگرمی و ...

اره این بحث حساب باز نکردن واقعا خیلیییی ازاردهنده شده

من ویزای توریستی هم نمیتونم بگیرم تا حالا ببینم چی میشه

کلا مکافات داریم همیشه بهم میگه ناراحت میشم وقتی میبینم کشور اشتباهی زندگی میکنی

حق هم داره که بگه..ولی مرده ویزا توریستی داره میگیره