2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 95 پست
حضوری می رفتید یا انلاین منظور از این که باد بودید در چه حد آخه من هن تو بچگی می رفتم و چیزهایی بلد ...

عزیزم منظورم از بلد بودن تسلط کامله

یعنی میدونستم قواعدو کامل شنا اگه تو بچگی رفته باشین قطع به یقین شکل سوم فعل ها و زمان های کامل و استمراری رو یادتون نمیاد

انواع شرطی ها و عبارت سازی نیز همینطور

من انلاین رفتم زمان کرونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منظورم از بلد بودن تسلط کامله یعنی میدونستم قواعدو کامل شنا اگه تو بچگی رفته باشین قطع به یقی ...

الان یعنی برای من پیشنهادش نمی کنی؟ گیج شدم راستستش  یعنی به درد من نمیخوره؟ یا باید کنارش کار خاصی هم انجام بدم

مواظب باش که بری تجاوز راحت بهت میشه 

سم ترین جمله امروز😐

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

ترکها مگه مسلمون نیستن؟

چرا برای اینکه مسلمونن میشه باهاشون ازدواج کرد برا همین میگم میخوام اونجا اگه شرایطش بود ازدواج کنم

نرهای نامحترم لطفا درخواست دوستی ندید هزاران فحش خواهر و مادر نصیب نرینه هایی که عوض کار کردن و زندگی ساختن توی سایت زنونه دنبال دوست میگردن