2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 95 پست
مگه اونام تورم دارن؟ ارزش پولشون یعنی تغییر میکنه ؟ یا اینکه منظورتون اینه که کشور گرونی برای زندگی ...

بله..

داره میره سمت اسلام چون

اشنا دارم عزیزم من خودم دارم مهاجرت میکنم

دوستام ایتالیا و چین و قطر و ترکیه و کره رفتن

یکیشونم انگلستان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در حدود 700 800 میلیون ولی آرایشگری مردونه و زنونه بلدم

با این همه محسنات همینجا هم شوهر پیدا میشه

این همه چرا میری تا اونجا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مردای ترک بداخلاق و بددلن میتونی تحمل کنی؟ ترکیه اجاره خونه ها سرسام آوره البته به شهرشم بستگی داره ...

شما باهاشون زندگی کردین یا تو آشناهاتون هستن همچین مردایی؟ بالاخره تو همین ایرانم هست این مدلا ولی خوب احساس میکنم اونا بگیر ترن همه جا خوب و بد گیر میاد

در حدود 700 800 میلیون ولی آرایشگری مردونه و زنونه بلدم

اول یه کارفرما پیدا کن بعد برو 

منظورم اینه با ویزای کاری برو

چون نمیخوام بودجت تموم بشه خدای نکرده بیوفتی تو دردسر 

بعد چن ماه که مستقر شدی و پول در اوردی یه اپارتمان کوچولو میتونی بخری با ۵۰۰ میلیون 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بله.. داره میره سمت اسلام چون اشنا دارم عزیزم من خودم دارم مهاجرت میکنم دوستام ایتالیا و چین و قط ...

پ کجا خوبه؟؟؟ 

با چ رشته ای؟ 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
بله.. داره میره سمت اسلام چون اشنا دارم عزیزم من خودم دارم مهاجرت میکنم دوستام ایتالیا و چین و قط ...

عزیزم شما مقصدتون کجاست

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

برای شروع خوبه     البته روسیه انتخاب بهتریه  هر چند مهمه ک رشته ات چیه و قصدت ادام ...

میدونین مستقیم اپلای بشه برای کشور نهایی خیلی بهتره تا از ترکیه و ایتالیا و روسیه پل زده بشه ، نه اینکه نشه ولی بهتره ک مستقیم از همینجا اپلای کرد بحث هزینه و همین ک شما میگین شروع از صفره 

اگه اول و آخر میخواد بمونه اوکیه ولی کلا کشور های منطقه مبدأ خوبی برای مهاجرت ب کشورای با شرایط بهتر نیستن تنها آپشن برتری ک ترکیه داره نه هزینه کمتره نه زبانه فقط و فقط نزدیک بودن ب ایرانه 

با پولی ک میشه ب ترکیه رفت میشه یه کشور اروپایی مهاجرت کرد 

با این همه محسنات همینجا هم شوهر پیدا میشه این همه چرا میری تا اونجا

هدف اصلیم شوهر کردن نیس خواهر  ایرانیا چهره خوب توشون کم هست منم چون خودم بر و رو دارم برام مهمه قیافه