2777
2789
عنوان

مهاجرت

830 بازدید | 95 پست

دوستان مقیم ترکیه بیان نظر بدن؟ خوبه اونجا برای تحصیل میخوام مهاجرت کنم مردمش خوبن خونگرمن؟ میشه اونجا شوهر گیر آورد  میخوام کلا دیگه مهاجرت کنم و دیگه به ایران برنگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا خاک توسرت کنن😂😂😂😂خب اینجا بخاطر تعصبات بیجا شوهر میکنن راحت ترباشن وگند میزنن به کل سالای درپیش روشون آخه کدوم آدم عاقلی وقتی به آزادی کامل میرسه دنبال شوهر میگرده 😂😂😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ترکیه انتخاب خوبی نیست  اگه قصدت تحصیلیه واقعا لنتی میخوای از یه کشور  تو خاورمیانه مهاجر ...

برای شروع خوبه  

البته روسیه انتخاب بهتریه 

هر چند مهمه ک رشته ات چیه و قصدت ادامه تحصیله؟یا اینکه میخوای بری اونجا از صفر بخونی

تورمش زیاده بعد ۵ سال بهت تابعیت میدن

مگه اونام تورم دارن؟ ارزش پولشون یعنی تغییر میکنه ؟ یا اینکه منظورتون اینه که کشور گرونی برای زندگی هست؟

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
تورمش زیاده بعد ۵ سال بهت تابعیت میدن

تابعیت نمیدن خواهر همسرم اونجاست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برو ایتالیا بورسیه استانی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

مگه اونام تورم دارن؟ ارزش پولشون یعنی تغییر میکنه ؟ یا اینکه منظورتون اینه که کشور گرونی برای زندگی ...

مثل ایرانه و بدتر شاید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️