2777
2789
عنوان

تو مهمونی

110 بازدید | 11 پست

خونه خواهر شوهرم ک میریم 

همش با خواهر و مادر تو آشپزخونه ان ، منم میرم میگم کمک نمیخایید با بده من ی کاری انجام بدم 

اونام میگن نه برو بشین 

نمی دونم تو آشپزخونه کاری ندارن مثلا شام آماده است همش بالا سر دیگن ، 

منم میرم اصلا محل نمی‌دن 

البته من بخاطر اینکه احترام بزارم نکن عروسمون کمک نمیکنه میرم 

ولی بعدش پا میشن میرم تو اتاق باهم حرف میزنن خوب برای راحتی دراز کشیدن میرن همه ولی منو صدام نمیکنن ک بیا تو هم تنها نباشی تو جمع مرداد همیشه هستم خودم روم نمیشه و دامن نمیخاد خودم برم چون  فک میکنم من ک تو جمعشونم ساکت میشن

چرا میری اصلا با همسرت در میون بذار و شما باهاش نرو دیگه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میری اصلا با همسرت در میون بذار و شما باهاش نرو دیگه

شوهرم تنها بره اصلا آنقدر پرش میکنن ک دیگه مجبورم خودم برم ، بعد ب شوهرم گفتم میگه تو سخت میگیری

ما هم یه فامیل داریم.خانوادگی این مدلی هستن ک مثلا همگی باهم میرن طبقه پایین.مهمونا بالا تنها😐میری ...

دقیقا 😂😂

حالا من بیچاره بین مردا تنهام مادرشوهرام دوتا دخترانش میرن تو اتاق

شوهرم تنها بره اصلا آنقدر پرش میکنن ک دیگه مجبورم خودم برم ، بعد ب شوهرم گفتم میگه تو سخت میگیری

پس لااقل بهش بگو زود برگردیم کاری کن که همیشه دیرتر برین و زودتر برگردین مثلا خریدای روری رو بزار وقتی میخوایید برید اونجا بگو چون واجبه گذاشتم سر راهمون بگیریم اینطوری دیر تر میرید و زودترم برگریدد و اگه بچه دارید خواب یا مدرسه بچه رو بهانه کنید دیگه اصلا از خونوادش نگید تا حساس نشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
پس لااقل بهش بگو زود برگردیم کاری کن که همیشه دیرتر برین و زودتر برگردین مثلا خریدای روری رو بزار وق ...

دقیقا 

منم سعی میکنم دیر آماده بشم برم احساس غریبگی بینشون دارم بعد چند سال 

ولی ی ویژگی دارم برام مهم نیست زیاد  چون شخصیت خودشون نشون میدن🙏🌼

😂ازار دهنده‌س میدونم بشینوپیش شوهرت دیگ چاره‌ای نیس.حالا گله هم بکنی اوقات خودت زندگیت تلخ میشه

اره بخدا مخصوصا تنها  بینشون باشی و هیچ دختر یا خانمی هم غیر اونا نباشه 😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز