2821
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7629 بازدید | 114 پست
کاش نی نی یار دسترسی اینجور آدمها رو قطع میکرد

کیارو 

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینو به هیچ کس نگو  معنیش اینه که نفر بعدی خودت باشی و غم دیگه ای نبینی

وا😐😐😐😐😐😐ملت چه عجیبن😐😐😐چرا دارین یقه‌مو پاره میکنین 😐😐😐😐

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
بابا این مشکل روانی داره دائم تاپیک چرت میزنه چرا ندیده نشناخته واسه همه میمیرید؟!!!

افرین احسنت ، تاپیکاش رو دیدم احساس کردم کلن داغونه افکارش

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

عزیزم من اروم گفتم 

چته؟!

معنیش همونه 

چرا گارد داری؟! لحن خوندنت بده

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خب باید بمیره که غم نبینه!!

این چ برداشتی بود شما کردین اخه؟؟😡😡😡😐😐

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
پروفسور ! دانشمند! کاراگاه! این‌چه تعبیریه از حرفم درآوردی حس همدردی بود نه آرزوی مرگ !!!!!!! ت ...

وای چ حرف بدی زدی ،یعنی چی غم آخرت باشه.

نمیشه که غم اخر باشه بلاخره آدما رفتنی هستن .تو منظورت اینه که الهی بمیری که دیگه غم اخر باشه😢😢😢

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
جدیدا این حرف افتاده تو دهن ها 

بیفته🤷🏻‍♀️

من که قصد بدی نداشتم 

درکت میکنم.منم سه سالِ  جانمو از دست دادم💔🕊

ولی من دلم برای شما خیلی گرفت💔🖤

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
پروفسور ! دانشمند! کاراگاه! این‌چه تعبیریه از حرفم درآوردی حس همدردی بود نه آرزوی مرگ !!!!!!! ت ...

منم بقران برگام ریخت کامنتشو‌خوندم

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

من پشتتم نگراااان نباش🤣🤣امشب ملت شدن فیلسوف و منطقی نگر🤣

بیفته🤷🏻‍♀️ من که قصد بدی نداشتم 

آره 

دارن یکی یکی جملات رو نقد میکنن 

در مورد جمله غم آخرت باشه هم اینو برداشت کردن تازگیا خیلی میبینم میگن 

حالا انگار مدت زمان تعیین میشه خخخخ 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

ولی من دلم برای شما خیلی گرفت💔🖤

خودمم دلم برا خودمو یارم قد دنیا گرفته..اخه میدونی امروز سالگرد ازدواجمونه🙂یاد سه سال پیشش میفتم ک با دسته گل و کادو و کیک اومد خونه و دعاشم این بود ک الهی ۱۲۰ سااال باهم باشیم و درست ده روز بعدش رفت

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

بنده خدا فوبیای ترس از مرگ داره...بنظرم این تاپیک ساخته و پرداخته ذهنشه حالا مطمعن نیستم شایدم حقیق ...

اره دقیقا تمام تاپیکاش فقط حرف مرگه حتی قبل فوت همسرش

ک فکر نکنم فوت شده باشه ساختیه ذهن داغونشه...

اگه اینجوری ادامه بده روانی میشه، بنده خدا نیاز ب درمان فوری داره

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟