2821
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7629 بازدید | 114 پست
عزیزم من اروم گفتم  چته؟! معنیش همونه  چرا گارد داری؟! لحن خوندنت بده

لحن خوندنم بد نیست

برداشت شما بده خانوم محترم

منی که با اسی هفت پشت غریبم چه پدر کشتگی باید باهاش داشتع باشم که براش آرزوی مرگ کنم؟

حالا تازگیا یه چیزی افتاده تو دهن ملت که من‌ اطلاعی نداشتم...تلقی بر این میکنن که واقعا دارم براش آرزوی مرگ میکنم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
وای چ حرف بدی زدی ،یعنی چی غم آخرت باشه. نمیشه که غم اخر باشه بلاخره آدما رفتنی هستن .تو منظورت این ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودمم دلم برا خودمو یارم قد دنیا گرفته..اخه میدونی امروز سالگرد ازدواجمونه🙂یاد سه سال پیشش میفتم ک ...

روحشون شاد باشه عزیزم 

بچه داری ؟ چرا فوت شدن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
وای چ حرف بدی زدی ،یعنی چی غم آخرت باشه. نمیشه که غم اخر باشه بلاخره آدما رفتنی هستن .تو منظورت این ...

آقا غلط کردممم توروبه هرچی که میپرستین ولم کنیننننن 😭😭😭😭بغض گرفتم

چتونه همتون ریختین سرم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
لحن خوندنم بد نیست برداشت شما بده خانوم محترم منی که با اسی هفت پشت غریبم چه پدر کشتگی باید باهاش ...

من اینو نگفتم 

گفتم اینو به گسی نگو ، فلان معنیو میده 

ببخشید منظوری نداشتم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اره دقیقا تمام تاپیکاش فقط حرف مرگه حتی قبل فوت همسرش ک فکر نکنم فوت شده باشه ساختیه ذهن داغونشه... ...

دقیقا همه تاپیک هاشو نگاه کردم همش حرف از مرگ میزنه خیلی قبل تر از مطرح کردن فوت همسرش

نیاز به یک روان پزشک ماهر داره بنده خدا

انشالله که حالش خوب بشه😔

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
ممنون عزیزم.بله ایست قلبی

خدا عمر با عزت بهت بده سایت رو سر بچت باشه 🫂مراقبتونه از دور ، خیالت راحت 🖤❤️

خدا عمر با عزت بهت بده سایت رو سر بچت باشه 🫂مراقبتونه از دور ، خیالت راحت 🖤❤️

حس خوبی گرفتم از حرفات🌹

انرژی خوبشو فرستادم برا خودتو زندگیت💚

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

من پشتتم نگراااان نباش🤣🤣امشب ملت شدن فیلسوف و منطقی نگر🤣

قربونت برممممم الهیییییی 😂❤❤

(الانم یه عده کارآگاه میریزن سرم که وای میخای قربونش شی فلان اتفاق بد رو واسش میخای با این حرفت)😐

حس خوبی گرفتم از حرفات🌹 انرژی خوبشو فرستادم برا خودتو زندگیت💚

🫂❤️

شوخی کردم ممنون😍🌹😅

خواهر من هر سخن جایی و هرنکته مکانی دارد🚶🏻‍♀️💔

اینجا جای شوخی نی