بدترین حس دنیا رو دارم جوری شده که نمیدونم چیکار باید بکنم چی میخواد پیش بیاد بدون همسرم چجوری میخواد بشه چجوری میخواد زندگی منو بچم بشه 😭😭خیلی حالم خرابه چجوری خودم رو پیدا کنم و بلند بشم سرپا 😭
گلم مطمئن باش کسی به دروغ نمیگه شوهرم مرده چون مرگ چیزی نیست که بخوای باهاش شوخی کنی یا دروغ بگی
چمیدونم والا اخه همه تاپیکات راجع به مرگ و خوابه ،آدم میترسه نکنه بیماری روانی گرفتی ،همش به این چیزا فکر میکنی ،مرز خیال و واقعیت برات برداشته شده ،ممکنه دچار اسکیزوفزنی بشی اگه درمان نکنی خودتو،،تو خانوادهتون سابقه بیماری روانی نیست؟اگه راست میگی که حس ششمت خیلی قوی بوده و همه اون خوابا و … معنی پیدا میکنه ،اگه الکی میگی هم برات آرزوی شفا میکنم ،خدا به دلت آروم و قرار بده
چمیدونم والا اخه همه تاپیکات راجع به مرگ و خوابه ،آدم میترسه نکنه بیماری روانی گرفتی ،همش به این چیز ...
شما اگ فکر میکنی من دروغ میگم خیلی راحت میتونی از کنار تاپیک هام بگذری برات آرزو نمیکنم که عزیزت رو از دست بدی و شرایط من برات پیش بیاد حتی برای دشمنمم نمیخوام نمیدونی چه حس بدیه ۲ ماه تو دلت اتیش باشه نتونی از کابوس راحت بخوابی ۵ کیلو وزن کم کنی بعدش عزیزت بمیره بفهمی اون همه کابوس خبر از آینده داشته.
عزیزم تاپیکاتو دیدم از حرفم ناراحت نشو واقعا بخاطر خودت میگم خدا شاهده خیلی فکرت انرژی منفی داره این انرژی منفی خدایی ناکرده باعث نابودی زندگیت میشه از این فکر و این همه انرژی منفی درآ و شروع به شکرگذاری و جذب انرژی مثبت کن
دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
منم داشتم دقیقا ب همین چیزا دقت میکردم نمیدونم واقعا چرا اخه انقدر منفی نگر؟؟؟
خدا ب دلش آرامش بده، اره افکار منفی خیلی بده و تاثیر گذار😒
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دو ماه بود که حال دلم بد بود يكي ميگفت افسرده شدی یوی ميگفت افکار منفیه ولی بنظر خودم بهم الهام شده ...
عزیزدلم اره منم اولش ک تاپیکا رو خوندم ب این فکر کردم ک دلشوره هات ی جورایی الهام بوده، بعد باز فک کردم شاید کلا آدم منفی نگری هستی، در هر صورت امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده و ازین ب بعد تو زندگیت فقط خوشی و آرامش باشه ♥️
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
اگه اهل کتاب هستی توی تلگرام سرچ کن aztarikibenoor چون اینجا لینک رو ارسال نمیکنه توی پیام، نتونستم برات بذارم. آخرین کتاب راجب مرگ هستش گوش کن دلت آروم میشه😇😍