2821
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7629 بازدید | 114 پست
گلم مطمئن باش کسی به دروغ نمیگه شوهرم مرده چون مرگ چیزی نیست که بخوای باهاش شوخی کنی یا دروغ بگی

چمیدونم والا اخه همه تاپیکات راجع به مرگ و خوابه ،آدم میترسه نکنه بیماری روانی گرفتی ،همش به این چیزا فکر میکنی ،مرز خیال و واقعیت برات برداشته شده ،ممکنه دچار اسکیزوفزنی بشی اگه درمان نکنی خودتو،،تو خانواده‌تون سابقه بیماری روانی نیست؟اگه راست میگی که حس ششمت خیلی قوی بوده و همه اون خوابا و … معنی پیدا میکنه ،اگه الکی میگی هم برات آرزوی شفا میکنم ،خدا به دلت آروم و قرار بده

خدا رفتگانتو بیامرزه عزیزم  آره تنها که میشم منم دیوونه میشم مخصوصا شبا  خیلی سخته خیلی ...

مگه نمیبینی همشون میگن دارم دروغ میگم و مرگ شوهرم ساخته ذهنمه چه درد و دلی خواهر 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه نمیبینی همشون میگن دارم دروغ میگم و مرگ شوهرم ساخته ذهنمه چه درد و دلی خواهر 

به اونایی که میگن دروغه توجه نکن بالاخره آدم درست حسابی هم پیدا میشه 

من میرم سرمزار بابام آروم میشم ولی دوست دارم خاکو بکنم دوباره بغلش کنم نمیدونم شاید کلا رد دادم

چمیدونم والا اخه همه تاپیکات راجع به مرگ و خوابه ،آدم میترسه نکنه بیماری روانی گرفتی ،همش به این چیز ...

شما اگ فکر میکنی من دروغ میگم خیلی راحت میتونی از کنار تاپیک هام بگذری برات آرزو نمیکنم که عزیزت رو از دست بدی و شرایط من برات پیش بیاد حتی برای دشمنمم نمیخوام نمیدونی چه حس بدیه ۲ ماه تو دلت اتیش باشه نتونی از کابوس راحت بخوابی ۵ کیلو وزن کم کنی بعدش عزیزت بمیره بفهمی اون همه کابوس خبر از آینده داشته.

شما اگ فکر میکنی من دروغ میگم خیلی راحت میتونی از کنار تاپیک هام بگذری برات آرزو نمیکنم که عزیزت رو ...

چی‌بگم والا ،برام سوال شد ،تو کامنتمم نوشتم که ،،،خدا به دلت صبر بده ،من خودم عزیز از دست دادم،کلا دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم ،

شما اگ فکر میکنی من دروغ میگم خیلی راحت میتونی از کنار تاپیک هام بگذری برات آرزو نمیکنم که عزیزت رو ...

خدا بهت آرامش بده روح همسرتون شاد 

تاپیکا قبلیتو نگاه کردم ترسیدم وااای 

این همه استرس و دلشوره  بیخود نبوده 

الان بخاطر پسرت هم شده برو پیش روانپزشک 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
همسر من ۱ بهمن فوت شد

عزیزم تاپیکاتو دیدم از حرفم ناراحت نشو واقعا بخاطر خودت میگم خدا شاهده خیلی فکرت انرژی منفی داره این انرژی منفی خدایی ناکرده باعث نابودی زندگیت میشه از این فکر و این همه انرژی منفی درآ و شروع به شکرگذاری و جذب انرژی مثبت کن

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
منم داشتم دقیقا ب همین چیزا دقت میکردم نمیدونم واقعا چرا اخه انقدر منفی نگر؟؟؟

خدا ب دلش آرامش بده، اره افکار منفی خیلی بده و تاثیر گذار😒

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دو ماه بود که حال دلم بد بود يكي ميگفت افسرده شدی یوی ميگفت افکار منفیه ولی بنظر خودم بهم الهام شده ...

عزیزدلم اره منم اولش ک تاپیکا رو خوندم ب این فکر کردم ک دلشوره هات ی جورایی الهام بوده، بعد باز فک کردم شاید کلا آدم منفی نگری هستی، در هر صورت امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده و ازین ب بعد تو زندگیت فقط خوشی و آرامش باشه ♥️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...