2821
2789
عنوان

مرگ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7629 بازدید | 114 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتش کنه 

خدا بهتون صبر و‌آرامش بده🥺🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

عجب هنوز نمرده که کشتیش برو روانشناس

بنده خدا فوبیای ترس از مرگ داره...بنظرم این تاپیک ساخته و پرداخته ذهنشه

حالا مطمعن نیستم شایدم حقیقت داشته باشه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
و منی که شبی آرزو مرگشو کردم    

تنها نیستی

منم روز وشب دعام همینه

البته من دلم مرگشو نمیخواد که بچه م یتیم بشه غصه بخوره

دلم میخواد تااخر عمرش فلج شه

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

روحش شاد باشه

تو اگه بخوای خودتو شُل کنی و کنج خونه بیافتی و فکرو خیال کنی اولین شکست و سختی رو بچت تجربه میکنی و در اینده اون بیشتر ازت داغون میشه...

تو یک انسانی و محکوم به زندگی کردن

اتفاقیه ک افتاده باید بلند شی و ادامه بدی ..

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

روحشان شاد🖤

دایی منم چند وقت پیش فوت کرد یاد زنداییم افتادم با تاپیکت😭😭😓واقعا سخته خدا بهت صبر بده

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
خب باید بمیره که غم نبینه!!

پروفسور !

دانشمند!

کاراگاه!

این‌چه تعبیریه از حرفم درآوردی

حس همدردی بود نه آرزوی مرگ !!!!!!!

توصیه میکنم اول از هرچیزی یه چن‌ دور جمله رو بخون بعد نظریه صادر کن!!!!

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
غم اخرت باشه🖤

اینو به هیچ کس نگو 

معنیش اینه که نفر بعدی خودت باشی و غم دیگه ای نبینی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خدا رحمتش کنه عزیزم ،واقعا تصورشم دردناکه مرگ همسر تاپیکات و دیدم چقد انرژی منفی داره پستات اینجور ...

منم داشتم دقیقا ب همین چیزا دقت میکردم نمیدونم واقعا چرا اخه انقدر منفی نگر؟؟؟

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
2823
2791
2779
2792