بدترین حس دنیا رو دارم جوری شده که نمیدونم چیکار باید بکنم چی میخواد پیش بیاد بدون همسرم چجوری میخواد بشه چجوری میخواد زندگی منو بچم بشه 😭😭خیلی حالم خرابه چجوری خودم رو پیدا کنم و بلند بشم سرپا 😭
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدا رحمتش کنه عزیزم ،واقعا تصورشم دردناکه مرگ همسر
تاپیکات و دیدم چقد انرژی منفی داره پستات
اینجوری جذب میکنی اتفاقات بد رو ،تو همه ی تاپیکات از مرگ گفتی
بخاطر بچتم ک شده سعی کن آروم باشی ،قوی باشی
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
شما حرامزاده ها که بودید؟ از کجا آمدید؟ ما گرفتارچه نفرینی شدیم؟ این همه پلیدی زشتی و کثافت از انسان برنمی اید. شما حرامزاده ها ما را به جایی رساندید که آرزوی حمله به خاک خودمان را داریم به وطن مان به تن مان مگرنه وطن هر آدمی تن و جان اوست.خدا لعنت تان کند خدا لعنت تان کند هرچند دیگر نه خدای میبینیم نه میشناسیم🖤... حتی دشمنان باشکوهی هم نیستید اوباش هستید بی سروپا بی قید و بند بی رحم و بی افتخار