2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده شوهر

325 بازدید | 26 پست

سلام خانمایی که سیاست بلدن کمکم کنین لطفاً

من۲ساله که نامزد و عقد بودم و الان حدود ۲ماه هست که ازدواج کردم

توی این دوسال ۲بار با خانواده شوهرم رفتیم روستا چندروز موندیم 

که هر دفعه توی همون چند روز موندن شوهرم هرجا میخواست بره منو هم میبرد 

با پسر عموها میخواست بره کوه جمع پسرونه بودا بازم می‌گفت من می‌خوام خانمم باشه که اونا هم به اجبار خانم و خواهراشون رو می آوردن 

یا شب مردونه میخواستن دور آتیش بشینن به منم می‌گفت بیا پیشم بشین 

در صورتی که برادر شوهرم اینجوری نبود به محض اینکه میدید قداره زنش مثلا بیاد کوه زودتر ماشینش رو با جمع پسر عموها پر میکرد که جا برای زنش نباشه(بهمدیگه علاقه دارن ولی شوهرش جمع مردونه که میبینه اینجوری میشه)

حالا فردا قراره بریم روستا ،چندوقتی هم هست با جاری و شوهرش مشکل داریم حالا امروز از برای اینکه حرص منو در بیاره گفتن یادته اون موقع توی مسافرت شوهرت یع ثانیه نمیزاشت ازش جدا شی حالا این چند روز رو ببین که چجوری براش عادی شدی دیگه اونجا نگاتم نمیکنه

بعد از ازدواج ‌درسته شور شوق دوران نامزدی و عقد کمتر میشه ولی دلم نمی‌خواد حرف اونا درست باشه جدا از اونا دلم میخواد شوهرم مثل همون دوران باشه 

هنوز فردا نشده و نمی‌دونم رفتار شوهرم چجوری خواهد بود

ولی بگین چجوری رفتار کنم که بدون اینکه از شوهرم چیزی درخواست کنم خودش همونطوری رفتار کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب حرف مردم توجه نکن ..اونا از حسودی میخوان اتیش ب زندگیت بندازن دختر جان ...بگو اون موقع تازه عروس بودم هوامو داشت الان ماشالله پخته تر شدم دیگ نیازی نیست ..ب وقتش تو مکان مناسب محبتشو دارم 😉

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

ببین با شوهرت دوست باش بنظرم.و اگر رابطتون خوبه همین حرفارو بهش بزن و یه حالت خانومانه خودتو لوس کن .بنظرم نزار اونا برنده باشن😈😈😈

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
خدایی تو چه چیزایی با جاری تو رقابت میوفتین🙄

بحث رقابت نیست من اونو اصلا به ناخن پیامک حساب نمیکنم

بحث اینه که اینجوری گفت ،گفت که تکراری شدی براش دلم میخواد شوهرم مثل قبل رفتار کنه که دلم آروم باشه وگرنه جاری خر کیه

ب حرف مردم توجه نکن ..اونا از حسودی میخوان اتیش ب زندگیت بندازن دختر جان ...بگو اون موقع تازه عروس ب ...

من اصلا باهاش هم کلام هم نمیشم اون هرچی میگه چه خوب چه بد من فقط لبخند. میزنم

ولی برای دل خودم دلم میخواد شوهرم مثل قبل باشه

بحث رقابت نیست من اونو اصلا به ناخن پیامک حساب نمیکنم بحث اینه که اینجوری گفت ،گفت که تکراری شدی بر ...

عزیزم بعضی مردا اینطور متوجه نمیشن تا بهشون نگی 

چون تو این کارا زنونه نیستن 

تو باید بهش بگی،  تو کامنت گفتم چه جوری بگی