2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد

257 بازدید | 15 پست

اون بی مورد فوش و ....بهم داد 

منم نتونستم جلوی خودمو بگیرم منم شُستمش(بعد از نزدیک سی سال )مجردم  

چکار کنم از دست این مادر 😔

حالم خیلی بده خیلی 

تو این دنیا هیچکی رو ندارم یه مامان کثافت دارم که اونم هر روز داره منو نابود می‌کنه ذره ذره  فقط نیاین بگین مادره و چرا اینجوری میگی ....قسم میخورم اگه زمان یزید متولد میشد میشد یزید زمانه (با این اوصاف که از نوع زنش )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز تحمل اگه چاره ای داری انجامش بده وگرنه فقط تحمل

می‌خوام برم خوابگاه خودگردان زندگی کنم 

نمی‌دونم بعدش سرنوشتم چی میشه 

با اینکه  الان تو یه طبقه و تو یه اتاق جداگونه هستم ...

ولی الان دیگه نمی‌خوام قیافه کریه اش رو ببینم 

می‌خوام برم خوابگاه خودگردان زندگی کنم  نمی‌دونم بعدش سرنوشتم چی میشه  با اینکه &n ...

خوابگاه خودگردان هم دست کمی از این وضعیت نداره

یه اتاقه که باید با چند نفر با اخلاقای مختلف زندگی کنی

اگه توان مالیت خوبه خونه اجاره کن

خوابگاه خودگردان هم دست کمی از این وضعیت نداره یه اتاقه که باید با چند نفر با اخلاقای مختلف زندگی ک ...

توان مالیم خوب نیست 

فقط شندر غاز اجاره خوابگاه خودگردان رو دارم

افسرده نشی خیلی خوب میدونم خیلی سخته من بایکی درگیرم به خدا روح وروانم نابود کرده  اگه ادامه پی ...

دو هفته پیش همه اش قبل خواب گریه میکردم 

چون مدام حرفای مامانم میومد تو ذهنم

الان چند روز بهتر شده بودم تا اینکه یهو سمتم یورش برد که گفتم الان اینجایی که هستی صدقه سر بابام هست منم شُستمش گذاشتمش کنار با حرفام مثل خودش نیش دار حرف زدم  

بی خودی جیغ میزنه گیر میده و فوش میده  منم کلا یه دختر آروم و بی آزاری ام

من باورت میکنم،خودم همسن توام، یه مادر سمی دارم ،تاپیک قبلیم گفتم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

مامانم یه تهمتی بهم زده خ دلم ازش شکسته ، دیشب خوابشو دیدم، خ باهام حرف می‌زد با خنده اما من اجازه نمی‌دادم،  دعوا میکردم باهاش و کتکش میزدم ،کاری که تو واقعیت اصصصصصلا نکردم ، دلم ازش شکسته که این خوابو دیدم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
من باورت میکنم،خودم همسن توام، یه مادر سمی دارم ،تاپیک قبلیم گفتم

من مجردم مثل شما متاهل نیستم 

اگه خودت رو دوست داری با مامانت هیچ وقت آشتی نکن آدم های ظالم باید به سزاشون برسن

تکلیف ما آخرش چی میشه ؟ محکوم به چه گناهی بودیم آخه ؟

من ۹ ماه حامله بودم استراحت مطلق مطلق مطلق ، نیود حتی یبار به دادم برسه