2777
2789
عنوان

همون عروسی که..

| مشاهده متن کامل بحث + 78350 بازدید | 172 پست

اسی به خودت فرصت بده مطمئن باش میتونید یه زندگی باآرامش و عشق رو تجربه کنید گذشته رو تو گذشته بزار 

شما الان متاهل هستید تلاش کنید برا زندگیتون که آرامش خاطر داشته باشید اینطور به مرور زمان خیلی سخت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سه روز جهاز چیدن کارگر گرفتن خرید خیلی چیزا رو هم همون موقع انجام دادن عجله هم بخاطر این بود که ...

اصلا با سرعت موشک هم توابن مدت که تونوشتی نمیشه ازدواج کرد 

از اون مهم تر ۱۳ برج پیش عاشق شدی به پسر عمه هم که نگفتی دوستش داری یا نگفته دوست دارم 

این کارشما حق ناس هست که دروغ تایپیک میزاری کل تایپیکت رو رفتم خوندم 

دیگم یک دیقه برات وقت نمیزارم 

برو دیگه برو بقیم سر کار نذار الانم گزارش زدم نی نی یار تعلیق بشی 

اسی کامل تر توضیح بده شوهرت چرا بااین شرایط قبول کردباهم ازدواج کنین فامیل هیتین دلیلتون چیبود

همسرم ادعای دوست داشتن خیلی زیاد میکرد، بابامم بیمااار...همش میگفت این خوبه بااید ازدواج کنی باهاش و چون اقوام هم میگفتن خوبه نتونستم مقاومت کنم گلم این هیلی خیلی خلاصه

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
اووببخشیدا  ولی عحب آدمیه🤔😳

واقعا...اصلا دلم نمیخواد ببینمش..دیشبم با خودش کلید نبرده بود درو که باز کردم گفتم اگه نمیخوای پشت در بمونی کلیدتو فراموش نکن

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
پس هنوزباکره ای اگه نمیخوایش بروهنوزدیرنیست

حق طلاق ندارم چون میدونستم نمیتونمم جدا شم

تا وقتی مقاومت میکردم همه میگفتن حتما کاری کردی که داری از ازدواج میترسی، بعدش که ازدواج کردم میگفتن حتما دختره حاملست که انقد عجله ای ازدواج کرده...

واقعا...اصلا دلم نمیخواد ببینمش..دیشبم با خودش کلید نبرده بود درو که باز کردم گفتم اگه نمیخوای پشت د ...

اووف من بجای تو حالم بد شد این چه زندگیه اخه😔

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین