2777
2789
عنوان

همون عروسی که..

| مشاهده متن کامل بحث + 78350 بازدید | 172 پست
همسرم ادعای دوست داشتن خیلی زیاد میکرد، بابامم بیمااار...همش میگفت این خوبه بااید ازدواج کنی باهاش و ...

خب اونکه ادعای دوست داشتن داشته چرا نمیادسمتت تو خودت نمیخوای؟

حالا دیگه شمارن وشوهرین همه چی تموم شد تموسعی تو بکن باهاش کنار بیای برومشاوره سعی کن دوسش داشته باشی

اسی به خودت فرصت بده مطمئن باش میتونید یه زندگی باآرامش و عشق رو تجربه کنید گذشته رو تو گذشته بزار&n ...

تلاش میکنم ولی نمیتونم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مقصر خودت بودی این وسط هیچ کاری نکردی برا عشقت حتی دوست داشتنتو نفهمید....

الانم دیگه همه چیز گذشته عاشق شوهرت شو ویژگی های خوبشو ببین 

صلاح و خواست خدا این بوده گلم 

هیچ چیز و هیچکس به پای شوهر ادم نمیرسه

انشاالله ک خوشبخت باشیذ

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

عکس دستتو گزاشتی؟

تو همونی ک میگفتی شوهرت رفته تخت یه نفره خریده برا تواتاقت ک درس بخونی و گفتی ازش بدت میاد ،کاربرا ازت خواسته بودت عکس اتاقتون بفرستی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چرا نمیتونستی

ابنکه خونه بابام بمونم؟

چون داغونم کرده بود 

هممون رو

از صبح که بیدار میشدیم بحث و دعوا بود و چههه حررفااااااا که نمیزد...از خدا میخوام حافظمو پاک‌کنه

منم گفتم حالا که حرف داره میشه حرف اینا حداقل زودتر بشه که از اونجا نحات پیدا کنم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
ازش پرسیدم شوهرت که میدونستم کسه دیگر و میخوای چرا باهات ازدواج کرد

وقتی اینو بهش میگفتم میگفت اون دوست نداره ولی من دوست دارم..من کاری میکنم دوسم داشته باشی..به من اعتماد کن و........

ولی فقط میخواست کوتاه نیاد و حرف بشه حرف اون

وقتی اینو بهش میگفتم میگفت اون دوست نداره ولی من دوست دارم..من کاری میکنم دوسم داشته باشی..به من اعت ...

🥲چه غم انگیز دوست دارم اینایی که گفتی الکی باشه 🥺

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
اصلا با سرعت موشک هم توابن مدت که تونوشتی نمیشه ازدواج کرد  از اون مهم تر ۱۳ برج پیش عاشق شدی ...

باشه گلم اگر اینطور فکر می‌کنی وقتتو تلف نکن،

من همممه اینارو تو تاپیک های قبلم توضیح دادم اگر نمیخواستی قضاوت کنی اول اونارو میخوندی

تعلیق بشم هم شدم، من شما رو همدمم دونستم و زندگیمو گفتم..چی به من میرسه که وقت بذارم و دروغ بگم؟

اسی ی عکس از نصفه صورتت یا چشات بفرست دلم میخاد ببینمت

گلم اینجا راحت میشه اسکرین شات گرفت حتی کسی که عضویت سایت رو نداره هم میتونه ببینه و شات بگیره، لطفا حساسیتمو درک کنین چون من اسم و.. اینجا گفتم🙏🏻