2777
2789
عنوان

همون عروسی که..

| مشاهده متن کامل بحث + 78350 بازدید | 172 پست
اسی میشه یه تیکه فقط صورتتو بزاری ببینیم بعدش پاک کن سریع لطفاا🥹❤️‍🩹

بخدا دلم میخواد عزیزم ولی درک کن اینجا جمعیت انقد زیاده که راحت شناسایی میشه آدم🥺🙏🏻شرمنده خواهر

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم خسی به شوهرت نداری؟ اون سعی نمیکنه عاشقت کنه؟

من نه

اونم نزدیک نمیشه فقط سعی میکنه طوری که من راحت باشم رفتار کنه فقط همین

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

اسی ببخشید اگه شوهرت از عشقت خبر داشته و بازم اومده خواستگاری و ازدواج و...  خیلی بی فانوسه😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بخدا دلم میخواد عزیزم ولی درک کن اینجا جمعیت انقد زیاده که راحت شناسایی میشه آدم🥺🙏🏻شرمنده خواهر

درکت میکنم جیگر اشکال نداره فقط از خدا میخوام هزچی به صلاحته همون اتفاق بیوفته 🥹🫂

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️
آره جدا میخوابیم چایی اینا آره ولی باهم چیزی نمیخوریم

استارتر عزيز يعني الان با همسرت زير يه سقف شبيه غريبه ها ميمونيد؟ چرا تن به همچين ازدواجي داديد؟ چرا وادارتون كردن؟

مسير رضايت از رنج مي گذرد