2777
2789
عنوان

همون عروسی که..

| مشاهده متن کامل بحث + 78350 بازدید | 172 پست
اونی که دوستش داشتی اونم دوست داشت؟

قبلنا آره ولی بعد نمیدونم چون بهش نگفته بودم که دوسش دارم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره جدا میخوابیم چایی اینا آره ولی باهم چیزی نمیخوریم

وای مگه میشه عزیزم شوهرت یعنی کاریت نداره ؟

میدونه دوسش نداری و نمیخواد کاری کنه علاقه پیدا کنی ؟ 

همینجوری بی ذوق دارید زندگی میکنید ؟ 

اینا رو خونه ننش هم میتونست انجام بده تنهایی که 😕

شب اولم جداخوابیدین

اره گرده افشانی کردن😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
واقعا که  ۱۳ برج پیش عاشق شدی بعد ۲۶ خواستگاری ۲۸ برج پیش ازمایش الانم که عروسی  چجور تو ...

تو سه روز جهاز چیدن کارگر گرفتن خرید خیلی چیزا رو هم همون موقع انجام دادن

عجله هم بخاطر این بود که من نمیتونستم تو خونه بابام بمونم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
وای مگه میشه عزیزم شوهرت یعنی کاریت نداره ؟ میدونه دوسش نداری و نمیخواد کاری کنه علاقه پیدا کنی ؟&n ...

من نمیدونم.. شایدم کسی رو داره نمیخوام تهمت بزنم ولی هیچی ازش بعید نیست

۶ _ چرا من خبر ندارم چی شده 

یه صلوات بفرست بعد بیا تو عزیزم همینجوری که نیست ۱۷ صفحه صفحه ای ۲۰۰ تا صلوات فرستادیم تا اومدیم اینجا الکی که نیست پاشو تسبیحتو بیار 😂

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹