2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 46 پست
دوست که نیست فقط رسمی نشدیم مطمئنم خیانتی نبوده ما خیلی ساله که با همیم و مشکلی نبوده این مدت رفتار ...

نه جواب آزمایش ایدزو ازش بگیر اگر مثبت بود سریعا خودتم برو آزمایش بده. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین نمیدونی کدوم مرکز رفته خون داده؟خب پاشو برو همونجا که خون داده پرس وجو کن بالاخره یکی هست بهت ب ...

گفت که با رفیقم بودم اونم تایید کرد 

آره میدونم اسمش فردا حتما میرم 

من جواب آزمایش نگرفتم اما نامزدم گرفته و چیزی نمیگه هی بحث می‌پیچونه فعلا دارو مصرف میکنه دکتر گفت ...

نگفت چرا دارو مصرف می کنه؟اگر مصرف میکنه حتما تازه ویروس وارد بدنش شده و ممکنه به درمان جواب بده و خوب بشه البته اگر الوده شده باشه چون میدونم اگر ویروس تازه وارد بدن شده باشه تا یک ماه دارو میدن بعد دوباره ازمایش میگیرن که ببینن طرف کاملا پاک شده یانه .شاید خود نامزدت دونسته و با علم رفته باشه یعنی مثلا یکی دو روز از اون موردی که بهش مشکوک بوده گذشته بعد رفته سازمان 

اگر جواب ازمایشش مثبته نه مال قبل هاس نامزدته یا دوسپسرت؟ اگر رابطه دارین زودتر دکتر برو تو انت ...

نامزدم من خیلی خوب میشناسمش و مدت زیادیه با همین از این قضیه که قبلا با کی بوده و ... کاملا آگاهی دارم فقط نگرانی الانم اینه که اعتیاد نداشته باشه 

جواب آزمایش بهم نشون نداد فقط گفت چیزی نی دارو مصرف میکنه ب تجویز پزشک گفت بهتره یک ماه دیگه آزمایش بده 

دوست که نیست فقط رسمی نشدیم مطمئنم خیانتی نبوده ما خیلی ساله که با همیم و مشکلی نبوده این مدت رفتار ...

معتاد های تزریقی که هم ایدز نمیگیرن فقط اگر از سرنگ مشترک و الوده استفاده کنن میگیرن پس فکر اعتیاد و اینا رو از سرت بریز بیرون خودت کی جوابت اماده میشه ؟

گفت که با رفیقم بودم اونم تایید کرد  آره میدونم اسمش فردا حتما میرم

عزیزم دوستش که خب معلومه طرف شوهرتو میگیره اون مهم نیست.حتما برو مرکز اهدا خون تهشو دربیار.پای سلامتی و زندگیت وسطه

نامزدم من خیلی خوب میشناسمش و مدت زیادیه با همین از این قضیه که قبلا با کی بوده و ... کاملا آگاهی دا ...

خوب پس الکی فکر و خیال نکن .از نظر اعتیاد اینا طرف باید خیلی در و داغون و بی پول باشه که بخوات از سرنگ های بقیه و الوده استفاده کنه

نامزدم من خیلی خوب میشناسمش و مدت زیادیه با همین از این قضیه که قبلا با کی بوده و ... کاملا آگاهی دا ...

ببین گلم شما نمیخوای انگار قبول کنی!! سخته ولی ایدز شوخی بردار نیست😑

اعتیاد چیه؟ معتاد تزریقی ک کلا بعد یمدت قیافش زارمیزنه

اعتیاد ب چیرای دیگم تزریقی تباشه ک کلا ایدز نمیگیرن!!!!

طرف رفته خواسته خون بده ایدزش مثبت شده یچیزی سرهم کرد به تو گفت

باز خوبه میگی قبلا با کسی بوده

چرا  الکی قرص میخوره باور کردی؟

بهش اعتمادنکن حالا دیگ میل خودت

ببین گلم شما نمیخوای انگار قبول کنی!! سخته ولی ایدز شوخی بردار نیست😑  اعتیاد چیه؟ معتاد تزریق ...

درست میگید نمیخوام قبول کنم 

ممنونم ازت 

دعوتش کردم بیاد خونمون تا باهاش حرف بزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز