2777
2789
عنوان

خواستگاری

333 بازدید | 22 پست

سلام

شرایط هردومون رو میگم

من ۲۲ سال دانشجو و بیکار شاغل نیستم و وضع خانوادگی ساده و معمولی

پسره از فامیلهای درجه یک هس ۲۷ سالشه شاغل نیس ولی جویای کار هس و خب میگه من اول و اخر میخوام کار کنم، شنیدم که یه شرکت بهش درخواست داده دیگه نمیدونم ادامه‌اش رو..باهاشون طبقه بالا زندگی میکنم..

اجازه میدن درسم رو ادامه بدم منظورم دانشگاه

قیافه پسره معمولیه و من ازش خوشگلتر هستم(نمیخوام مسخره کنم ولی خب حقیقته:/)

وضع مالیشون هم متوسطه مثل ما

مادرم میگه فامیلن و میشناسیشون و تو شهر خودمون زندگی میکنن، نزدیکن به خونه‌امون و فلان 

ولی من امادگی اردواج ندارم و زیاد از پسره خوشم نمیاد

نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با دلیل

عشق برام مهمه

شغل و پولم تا حدی برام مهمه

دلمم میخواد برم سرکار مستقل باشم

میزارن بری سرکار؟!

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

معلوم ک نه،یعنی چی اول واخرش میخوام کارکنم ن توروخداکارنکن بیکاره اصلاقبولش نکن خودشم کنارخانواده شوهرزندگی کنی حالاموقعیتهای بهتری میادسراغت عجله نکن

خدایا!من یاغی نیستم✋
عشق برام مهمه شغل و پولم تا حدی برام مهمه دلمم میخواد برم سرکار مستقل باشم میزارن بری سرکار؟!

منم میگم زمانی که علاقه‌ای بهش ندارم چکار کنم خو..چشم بسته قبول کنم؟

بهشون بگم چند جلسه باهم بریم و بیایم میدونم راضی نمیشن مبگه مگه نمیشناسیش

معلومه نه

چون اولین دلیلش اینه ک ازش خوشت نمیاد آدم با عشق با کسی ازدواج می‌کنه بعد چنسال از هم سرد میشن شما ک از اول خوشت نمیاد ازش

دومین دلیل هم هنوز کار مشخصی نداره

سومین هم ک میگی آمادگی ازدواج نداری این خیلی مهمه آدم بتونه از پس مسئولیت های زندگی بر بیاد صبرو حوصله داشته باشه برخورد با شوهر با مادر شوهر با خواهر شوهر اووووووو سخته 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

منم میگم زمانی که علاقه‌ای بهش ندارم چکار کنم خو..چشم بسته قبول کنم؟ بهشون بگم چند جلسه باهم بریم و ...

بنظرم زوده واسه ازدواجت چه عجله ای داری حالا

برو سرکار مستقل شو تا مثلا ۲۵ با همکاری هم سطح خودت ازدواج کن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️