2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 22 پست
منم میگم زمانی که علاقه‌ای بهش ندارم چکار کنم خو..چشم بسته قبول کنم؟ بهشون بگم چند جلسه باهم بریم و ...

معلومه که نمیشناسی تو اخلاقای شخصیش رو میدونی؟تا باخودش معاشرت نکنی اخلاقاش دستت نمیاد

معلوم ک نه،یعنی چی اول واخرش میخوام کارکنم ن توروخداکارنکن بیکاره اصلاقبولش نکن خودشم کنارخانواده شو ...

نمیدونم والا..اینقد مادرش براش عجله داره ..خب حداقل کار داشته باشه بعد بیاید خواستگاری دختر مردم..به مادرم میگم کار نداره میگع خب اقدام کرده برا شرکت ها و.. خب بهش میگم از کجا میدونم اخرش کار میکنه شایدم کار بدتر گیرش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یکی بخاطر اینکه فامیلن و درجه ۱ 

دو بخاطر اینکه ۲۷ سالشه هنوز بیکاره تا بره کار پیدا کنه و جا بیفته اگه با عرضه باشه ۴۰ سالش میشه 

سه بخاطر اینکه باید پیش مادر شوهر زندگی کنی

چهار بخاطر اینکه علاقه نداری بهش

پنج سنت هنوز کمه موقعیت های بهتری پیش میاد

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
معلومه که نمیشناسی تو اخلاقای شخصیش رو میدونی؟تا باخودش معاشرت نکنی اخلاقاش دستت نمیاد

دقیقا..مردم ما اکثر ازدواجشون سنتی بوده..اگه جواب مثبت بدم ..تهش یه جلسه میان بعدش ازمایش..اکثر شخصیت بچهای فامیلمون برام مبهمه و نمیدونم چطورین

دقیقا..مردم ما اکثر ازدواجشون سنتی بوده..اگه جواب مثبت بدم ..تهش یه جلسه میان بعدش ازمایش..اکثر شخصی ...

اینطوری قبول نکن بگو میخوام چند جلسه صحبت کنم واخلاقاش رو بشناسم

نههه

ازدواج فامیلی خوب نیست 

چون خیلی جاها نمیتونی از حقت دفاع کنی (چون فامیلن یا مامانت میگه کوتاه بیا و …..

دوما کار نداره 

بعدشم وجود عشق و آمادگی برای ازدواج خیلی مهمه

یه فامیل رو دوباره فامیل نکنید 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه