.♦️♦️♦️♦️خانومها کسی بچه ش خوابش سبکه؟ چه راهکاری دارین ؟؟ بخدا نه میتونم برم جایی نه میتونم وقتی خوابه کاری کنم اگر راهکاری دارین خواهشن بگید دخترم ۴ ماهشه♦️♦️♦️♦️
نی نی منم۲ماهونیمه همین مشکل رودارم از خونه وزندگی دس کشیدم😫
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بچه من ۴ ماهشه. باهاش حرف بزن و بازی کن تا خسته بشه و عمیق تر بخوبه. چیزایی که براش جالبن رو بذار کنارش تا نگاه کنه و یکم به کارات برس. موقعی که خوابه زیاد سروصدا نکن گناه داره.
اره برای خواب روز گفتم که خودت بیدار هستی نه شب . پستونک داره؟ دختر من توی این سن شدید با پستونک آروم میشد . جالبه که بعدشم خودش گذاشتش کنار .از دو ماهگی تا ۱ سالگی شدید عاشق پستونک بود بعدم دیگه کم کم ولش کرد و دوس نداشت دیگه .
اره برای خواب روز گفتم که خودت بیدار هستی نه شب . پستونک داره؟ دختران توی این سن شدید با پستونک آروم ...
ممنون گلم.دوتا داره نمیگیره اوق میزنه
تازگی امتحان کردی؟ من یک ماهگی امتحان کردم نگرفت . دو ماهگی گرفت و ول نکرد .
راستش دوسه هفته پیش دادم نگرفت
تازگی امتحان کردی؟ من یک ماهگی امتحان کردم نگرفت . دو ماهگی گرفت و ول نکرد . شایدم سایزش بزرگه که او ...
اولی گفتم بزرگه بخدا یکی دیگه گرفتیم که این کوچیکه گفتیم بزرگ باشه فکش خسته میشه اینم نگرفت