2777
2789
عنوان

خواب سبک نوزاد

4452 بازدید | 22 پست

.♦️♦️♦️♦️خانومها کسی بچه ش خوابش سبکه؟
چه راهکاری دارین ؟؟ بخدا نه میتونم برم جایی نه میتونم وقتی خوابه کاری کنم
اگر راهکاری دارین خواهشن بگید
دخترم ۴ ماهشه♦️♦️♦️♦️

نی نی منم‌۲ماهو‌نیمه‌ همین مشکل رو‌دارم از خونه و‌زندگی دس کشیدم😫

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال مت داره دو ساله میشه هنوز ن میشه جایی برم ن وقتی خوابه میشه کاری کنم.دیگه وقتایی ک خوابه خوابه گوشی یواشی فیلم میبینم ک خانوم بیدار نشه.سعی میکنم تایم خوابش جاییم نرم ک خوابش خراب نشه بد اخلاقی کنه

گهواره 

توش نمیمونه گریه میکنه از طرفی واسه شبا خواب شیرینه میترسم بخوابم بزارمش گهواره خودشو دمر کنه 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه من ۴ ماهشه. باهاش حرف بزن و بازی کن تا خسته بشه و عمیق تر بخوبه. چیزایی که براش جالبن رو بذار کنارش تا نگاه کنه و یکم به کارات برس. موقعی که خوابه زیاد سروصدا نکن گناه داره.

الهی نگاهی
توش نمیمونه گریه میکنه از طرفی واسه شبا خواب شیرینه میترسم بخوابم بزارمش گهواره خودشو دمر کنه  

اره برای خواب روز گفتم که خودت بیدار هستی نه شب . پستونک داره؟ دختر من  توی این سن شدید با پستونک آروم میشد . جالبه که بعدشم خودش گذاشتش کنار .از دو ماهگی تا ۱ سالگی شدید عاشق پستونک بود بعدم دیگه کم کم ولش کرد و دوس نداشت دیگه . 

اره برای خواب روز گفتم که خودت بیدار هستی نه شب . پستونک داره؟ دختران توی این سن شدید با پستونک آروم ...

ممنون گلم.دوتا داره نمیگیره اوق میزنه

تازگی امتحان کردی؟ من یک ماهگی امتحان کردم نگرفت . دو ماهگی گرفت و ول نکرد . 

راستش دوسه هفته پیش دادم نگرفت

تازگی امتحان کردی؟ من یک ماهگی امتحان کردم نگرفت . دو ماهگی گرفت و ول نکرد . شایدم سایزش بزرگه که او ...

اولی گفتم بزرگه  بخدا یکی دیگه گرفتیم که این کوچیکه گفتیم بزرگ باشه فکش خسته میشه اینم نگرفت